Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@nurumm Merhaba, az önce sizin dediğiniz gibi bir açılım yaptım, "erkek kadına karşı tam olarak ne hissediyor?" diye sorarak. Dişe dokunur bir cevap alamadım, en azından benim anladığım kadarıyla :/ Süpürge - Kız Çocuğu - Dastar açıldı, hepsi ters. Açılan kartlardan bir şey anlamayınca ben de üstlerine kart ikişer kart daha çektim; Süpürge'nin üstüne Yatağan ve Tagral geldi, ikisi de ters. Kız Çocuğu'nun üstüne Zara ve Güneş geldi, ikisi de düz. Dastar'ın üstüne de Bedes (ters) - Eprahhat (düz) geldi. Niyeyse kartlarım sürekli bir tartışma atışma durumunu gösteriyor. Benim anladığım adamın şu anki ilişkisini atlatması gerek, atlatırsa eğer potansiyelleri var (ters Kız Çocuğu'nun üstüne gelen Zara - Güneş ikilisi). Siz ne dersiniz?
Çok karıştırmışınız üstüne bi daha üstüne diye, zaten doğru cevap verdi mi deste o da muamma ? O yüzden kafayı karıştırmaya gerek yok. Aradan biraz zaman geçsin de tekrar yapın ne verecek bakalım.Yorumlasakda çok şeffaf olmayacak.

Çok karıştırmışınız üstüne bi daha üstüne diye, zaten doğru cevap verdi mi deste o da muamma ? O yüzden kafayı karıştırmaya gerek yok. Aradan biraz zaman geçsin de tekrar yapın ne verecek bakalım.Yorumlasakda çok şeffaf olmayacak.
@nurumm küçük bir update geçmek istedim, görünen o ki destem bu soruya cevap vermek istemiyor (ki ara ara yapmışlığı var bunu) 😅. Kartlarımı birkaç kere arındırdıktan sonra tekrar aynı soruyu sordum, adam kadına karşı ne hissediyor diye, sırasıyla Parsadra (ters) - Dağ (düz) - Elmas (ters) açıldı, asla bir anlam veremedim. Böyle anlam veremediğim zamanlarda da cevap vermek istemediğini anlıyorum. Kısacası önümüzdeki maçlara bakacağız. 😁

Geri