Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle yazım hatam olursa mazur görün bazı tuşlar zor basıyor
Benim için tembellikten kurtulmam sağlıklı bir şekilde derse çalışmam için mp3 hazırlar mısınız ?
yukardaki arkadaş idoser'i önermiş, onun ve senin kendi insiyatifine kalmış ama önermiyorum bunu nedenini uzun uzadıya anlatmayacam ama araştırırsanız görürsünüz zaten insan beyni her pisliği yutar mide gibide geriye çıkaramaz bundan dolayı bilgi kirliliğine düşme senin için en iyi danışanı bul yakının olabilir. bunların dışında insan görmeden yaşamadan anlayamıyor bazı şeyleri bende sizin gibiydim okul ve geleceğiniz hakkında kişisel gelişim kitapları okumanızı öneririm, iyi akşamlar
Böyle etkisi kanıtlanmamış ve ileride ne duruma sokacağı belli olmayan şeylerden uzak durun işlerliği kesin %100 kesin ve net bir yöntem var oda sain paylaşacağim yöntem.... O dinleceğiniz mp3 'ün dakikası kadar zaman ayırsanız yeter
Böyle etkisi kanıtlanmamış ve ileride ne duruma sokacağı belli olmayan şeylerden uzak durun işlerliği kesin %100 kesin ve net bir yöntem var oda sain paylaşacağim yöntem.... O dinleceğiniz mp3 'ün dakikası kadar zaman ayırsanız yeter
Kesinlikle senin ihtiyacın olan tek şey bu uygula ve farkına var etkiyi hisset...
her insanın beyni bilgiyi aynı şekilde işlemez bu ders çalışma hakkında biçok makale olduğuna eminiz? kişi kendi yolunu kendisi çizmelidir okuyarak teorik bilgi öğrenir insan bunu geliştirebilir kendisine uyarlaya bilir? özetle benim anlayış yönteminle onun ki farklıdır her zaman. boşuna bu yöntem o yöntem diye duyar kasmayın. varsa bildiğiniz konu açık direk böyle yapınca gizemli olmuyorsunuz asla başarılar