"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ders Çalışmak İçin Yardım

HerakleSs

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim sorunum ders çalışamıyor olmam. Biri benim için ders çalışmayı telkin edecek bir mp3 hazırlayabilirmi. Buna çok ihtiyacım var ders çalışmam gerektiğini biliyorum ama sırf masanın başına oturmamak için öyle şeylerle uğraşıyorumki. şimdiden teşekkürler :)

Herkesin telkinine nasıl güvenebilirsiniz, beyninizi mahvederler. İşin uzmanına gidip yaptırın.

Peki bu sitede paylaşılanların yani sizin değil de diğer üyelerin paylaştığı mp3 lerin gerçekten zararlı olmadığına nasıl inanabiliriz ? Sadece sayın Urum'un paylaştıklarını veya diğer yöneticilerin paylaştıklarını mı kullanmalıyız ?

Peki bu sitede paylaşılanların yani sizin değil de diğer üyelerin paylaştığı mp3 lerin gerçekten zararlı olmadığına nasıl inanabiliriz ? Sadece sayın Urum'un paylaştıklarını veya diğer yöneticilerin paylaştıklarını mı kullanmalıyız ?

Sayın Hazar, Bu sitede paylaşılan konular ve hele konu insan sağlığını etkileyecek bir paylaşımsa (mp3 paylaşımlarının geneli )kontrolden geçiyor.Eğer uygun değilse siliniyor veya eksik bilgiyse tamamlanıyor.Ah tabi bizde insanız gözünüzden kaçmış olabilir diyeceksiniz ;öyle bir durumda da paylaşımların altına uyarı geçiyoruz.Üyeler okuyup yanlış bilgilenenler varsa yanlışlarını düzeltsin diye.Siz eski bir üyemizsiniz, sitemizin bu konularda ne kadar titiz olduğunu maji uygulamalarında bile üyelere yapılan uyarıları görmüş olmalısınız.İyi forumlar dilerim..

Geri