"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

... Derler!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler,
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler,
Orta halli yaşarsın, monotonsun derler,
Gülersin, ne gülüyorsun deli gibi derler,
Ağlarsın, bunalım derler,
Çalışırsın, amele derler,
Yatarsın, beleşçi derler,
Kısacası derler de derler……
İnsanı canından ederler sonra anlarsın ki gelmiyor artık geriye geçen günler….
Ona buna kulak vermeye son ver, yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler….

Allah hepimize akıl vermiş, kullanalım diye. Yetmiyorsa güvendiğiniz birinden destek alın.
Ama son kararları her zaman siz verin. Sonuç doğru veya yanlış olabilir.
Doğruysa kendinize olan güveniniz artar, yanlışsa nerede yanlış yaptığınızı bulun ve bir daha yapmamaya çalışın.
Her zaman ilerleyin, geçmişte olan geçmişte kalır. Onları düzeltmeye, toplamaya kalkmayın.
Zaman hepsini temizler. Anda kalın, anı yaşayın!
Keyifli ve kafanıza göre günler geçirmenizi dilerim:)

af edersin , aman ne mülayim derler
kızarsın , agrasif derler
mutlu olursun, dünya umrunda değil derler
üzülürsün.buda herşeyi kafaya takıyor derler.

Bu liste de böyle devam eder.İnsanoğlunun nankör ve doyumsuz oluşuna güzel örnekler.Bizi amacımza götüren yolda detayları değil, yolu takip etmek umuduyla..Sevgilerle...

O bunu demesin, şu bunu demesin diye didinirsin. Ömründen ömür gider. Sonra "vah yazık" derler. Senin sana, kendine "Bravo bana, aferin bana, helal olsun bana" demen sana da aslında diğerlerine de yeter. Sadece bu. Yargılamadan, suçlamadan, sevgisizlikten uzak. Evet aferin bana. :)

Sevgilerimle... :)

Bence hiç kimseyi fazla dinlememek lazım. Tadında, o da kişi için önemli olan insanları.

"Ama son kararları her zaman siz verin. Sonuç doğru veya yanlış olabilir.
Doğruysa kendinize olan güveniniz artar, yanlışsa nerede yanlış yaptığınızı bulun ve bir daha yapmamaya çalışın."
güzel :)

Geri