Emreakyurek
Kayıtlı Üye
Selamlar, arkadaşlar ölen bir cinci hocam vardı. Beni üzerinde küçük bir köprü olan Dereye götürüyordu ve bana derenin içinde 11 adım ileri 11 adım geri olcak şekilde adım attırıp en sonun da elimi yüzümü yıkatıyordu. Sonrasında telefonuyla benim resmimi çekiyordu . Kendime baktığım da vay arkadaş bu benmiyim diyordum bakışlarım aşırı bir şekilde değişiyordu adeta göz bebeklerimin içi kararıyordu ve yüzüm aşırı bir şekilde parlıyordu ilk 1 hafta kimin yanından geçersem geçeyim tanıdık tanımadıkdönüp bakıyordu ve bu yapılan şeyin etkisi 2-3 ay sürüyordu özellikle kızlardan aşırı ilgi görüyordum hocam bunu eski Yeşilçam oyuncularının da yaptıklarını söylüyordu hocama bunu düzenli 2 ay da bir yaptırıyordum . Hocam Bunun Üzerinde Gölge Gibi Düşün gölge Gibi diyordu. arkadaşlar hocam vefat etti ve ben bunu yine yaptırmak istiyorum hocam olmadan denedim onun söylediği şekilde ama olmadı bu ölen hocamın bana yaptığı şeyin adı var mı ve bunu yapabilecek bir tanıdığı olan bilen birisi var mı. Cevap Verirseniz Çok Sevinirim.