Arkadaşlar bugünlerde çok kötüyüm. :boat: Bir yıldır işlerim inanılmaz ters gidiyor. Aynaya bakınca sinirlerim bozuluyor, dini sorgulamaya başlıyorum. Bu hayat sınavsa herkese eşit davranılmalı diye düşünüyorum. Kimi güzel, kimi çirkin, kimi şişman, kimi zayıf. Darwin'in evrim teorisine göre ben maymundan gelmiş olabilirim
berbat durumdayım. Bunu ben seçmedim ki bende yakışıklı biri olmayı isterdim. kime söylesem dünya hayatı sınav diyor oh ne güzel kimi istediğini alabiliyor, istediğini giyebiliyor, güzel evlerde yaşıyor, mutlu, derdi yok sonra birde bana bak SINAV SINAV al sana sınav burada yazamayacağım o kadar çok şey var ki....
fftopic: Uzun süre dua ettim, mantıklı düşünmeye çalıştım ama ben bu hayatı istemiyorum sokakta yürürken insanlara bakınca onları kıskanıyorum. Herkesin bana iğrenç bir yemeğe bakar gibi baktığını düşünüyorum. İnsanlarla tek kelime konuşmak istemiyorum, bazen neden bu haldeyim diye kafamı duvarlara, aynalara vurasım geliyor. :boat: kendimden nefret ediyorum ama ben böyle doğmak istemedim ki, neden başkalarının hayatı güzelken ben bu durumdayım. Dini sorguluyorum günaha giriyorum ama hayatım güzel olsaydı DİNİ sorgular mıydım hiç. Bende sürekli filmler izliyorum kendimi unutmak için ama film izlerken bile sinirlerim bozuluyor. Alkol, sigara vs. zararlı maddeler kullanmak istemiyorum, ama derdimi bu kelimelere sığdıramıyorum, boğuluyorum adeta. Yok mu bir çaresi, kendi başımayken her şey çok güzel ama insanlarla bir araya gelince benden iğrendiklerini, benim hakkımda kötü düşündüklerini düşünüyorum. Bunu okuduğunuzda çok basit bir şey gibi gözükecek gözünüze, kiminiz ne saçmalamış diye güleceksiniz ama son derece ciddiyim. HELP MEE :beta1: