"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

depresyon için bilinçaltı ses dosyası klasik

depresyon için bilinçaltı ses dosyası klasik

depresyonda iseniz her sabah kalktığınız da bu mesajı dinleyebilirsiniz
geçe yattıktan sonra uyku sırasında dinleyebilirsiniz.

biraz uyuşukluk yapabilir ama bir trans etkisi olduğu için normaldir.

BURADAN

hazırlayan: Urum

Acayıp çok sevdim sabah aksam dışında fırsat buldukça dinliyorum.Ama midem bulanıyor neden bılemıyorum dınlerken?:S

Ben açmaya çalışıyorum ama geçersiz resim diyor bir türlü indiremedim :S

bende indiremedim .bu arada bu arkadaşların belirttiği mide bulantısı baş dönmesi..neden oluyor?

bu dosyayı indirip kullananlar hangi programla dosyayı açabildiler ?ben bir türlü açamadım da.

Aynı etki bende de var. Ancak depresyon için birkaç tane müzik var. New age, etnic, klasik diye. Mesaj aynı müzik mi farklı acaba?

Müziği dinliyorum şu an. Başım çatlayacak gibi sanki. Müzikten önce ağrı yoktu. Şu an başım ağrıyor.

Sayın nesesi_yeter müziğin altında sizin duyamayacağınız subliminal mesajlar yerleştirilmiştir. Siz duyamasanız da beyin bunu algılar ve tepki verir. Daha sonraki dinleyişlerinizde kendinizi daha rahat hissedeceğinizi söylemek istiyorum.

Aynı etki bende de var. Ancak depresyon için birkaç tane müzik var. New age, etnic, klasik diye. Mesaj aynı müzik mi farklı acaba?

Sayın 52cent pek çok dinleyicinin müzik tarzı, beğenisi farklı olabiliyor. Bu nedenle metinler aynı olmakla beraber farklı müziklere çalışma yapılabiliyor. Burada olduğu gibi, sayın Urum'un farklı müziklerde çalışmayı paylaşması söz konusu.

Şöyle söyleyeyim konu depresyon, zayıflama, sigara bırakma veya başka bir şey olabilir. Profesyonel tarafından konuya özel hazırlanmış metin müziğin altına yerleştirilir ki bazı durumlarda kişinin iş yerinde veya sessiz bir ortamda dinlemesi gerekiyor ise sessiz de hazırlanılabilinir. Hiç bir müzik olmaksızın metin kayıt edilir. Sayın Urum'a emeğinden dolayı teşekkürler.

Sevgilerimle... :)

Benim içim bir hoş oldu. Uyuştum gözlerim daldı ama çok güzel özellikler. Girişini dracula'nın müziğine benzettim. :) Beynimin tepki verdiğini hissedebiliyorum.

bach'ın sabresi klasik müzik dinlemeyenler için harika bir üvertür girişiyle nefis bir müzik ziyafeti ve azcık baş ağrısı bende de yaptı(demek ki işe yarıyor)
burada müziklerin farklı versiyonda olması dinleyicilerin zevkine göre olan müziği dinlemelerini sağlamak ama etki aynı ( patatesi kaç çeşit pişirirsen pişir yediğin patatestir)

saygılar urum bolluk bereket dosyası açamadım linkimi kapandı indiremedim böyle bir dosya paylaşacakımısınız

Geri