gülüyorum sıkılıyorum devlete giriş sınavuna çalışıyorum geleceğe ait ümidim yok ölümü düşünüyorum. Acaba kalp durunca beyin çürüyünce herşey biter diye düşünüyorum. rastgele gelmiş ve beynimizin dünya tarafından yıkandığını düşünüyorum kandırmacalarla dolu dünya. İnsan günlük hayatta yapmak istedikleri şeyleri özgürce yapamıyor. Mesela patronu sinirlendirse ona küfredemiyor.
gerçekleri konuşmuyor. senden nefret ediyorum demiyor. olduğu gibi görünmüyor hep ikiyüzlülük. mesela kadınlarda bu daha fazla desene ben seni aldatıyorum. seni sevmiyorum. senin paranı yemeye geldim diye
Ne biçim yer burası böyle. burdan kızlara tavsiye edeceğim şeyler var birazcık özgüven sahibi olun. hoşlandığınız erkeğin yanına gidin. söyleyin. söylemezsen sana gelen erkeği seçer sonra ben boşanıyorum dersin. azcık aktif olun toplumda pısırık kalmayın. açılın erkeklere herşeyi bizden beklemeyin. beni sevsin yeter diye bekleme baktın çocuk hoşuna gitti söyle sende insansın. senin de söyleme hakların var kardeşim. Neyse kafam çok dolu soruma gelelim. Ölüm bi son mudur yoksa yeni bi başlangıç mı fazla da merak etmemek mi gerekir? nasıl olsa ölünce göreceğiz mantığıyla gidersek sizce yaşamanın anlamını hiçe saymış olmuyor muyuz ?
ne demiş aşık veysel koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasaydı.gülüyorum sıkılıyorum devlete giriş sınavuna çalışıyorum geleceğe ait ümidim yok ölümü düşünüyorum. Acaba kalp durunca beyin çürüyünce herşey biter diye düşünüyorum. rastgele gelmiş ve beynimizin dünya tarafından yıkandığını düşünüyorum kandırmacalarla dolu dünya. İnsan günlük hayatta yapmak istedikleri şeyleri özgürce yapamıyor. Mesela patronu sinirlendirse ona küfredemiyor.
gerçekleri konuşmuyor. senden nefret ediyorum demiyor. olduğu gibi görünmüyor hep ikiyüzlülük. mesela kadınlarda bu daha fazla desene ben seni aldatıyorum. seni sevmiyorum. senin paranı yemeye geldim diye
Ne biçim yer burası böyle. burdan kızlara tavsiye edeceğim şeyler var birazcık özgüven sahibi olun. hoşlandığınız erkeğin yanına gidin. söyleyin. söylemezsen sana gelen erkeği seçer sonra ben boşanıyorum dersin. azcık aktif olun toplumda pısırık kalmayın. açılın erkeklere herşeyi bizden beklemeyin. beni sevsin yeter diye bekleme baktın çocuk hoşuna gitti söyle sende insansın. senin de söyleme hakların var kardeşim. Neyse kafam çok dolu soruma gelelim. Ölüm bi son mudur yoksa yeni bi başlangıç mı fazla da merak etmemek mi gerekir? nasıl olsa ölünce göreceğiz mantığıyla gidersek sizce yaşamanın anlamını hiçe saymış olmuyor muyuz ?
Toprağa basın-çıplak ayakla. Suda yürüyün zıplayın suyu avucunuzda kapatmayı deneyin
Geçer
nerden biliyon?Önemli olan gücünü koruman düşüncelerinin ya da insanların seni tüketmesine izin verme varolan sıkıntılarım için ne yapabilirime odaklan. Ortada sıkıntı yokken ya olursa ya olmazsa diye kendini kasma grreğinden fazla üzülmüş olursun. Ölüm yok oluş değildir hiç bitmeyecek bir yolun başlangıcıdır dünya , ertesi için hazırlık.
ben fikirlerimi özgürce dile getiriyorum. Ben özgürce yaşamaktan bahsediyorum.ne demiş aşık veysel koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasaydı.
bende bazen diyorumki iyiki insanlar birbirlerinin düşüncelerini okuyamıyorlar.
biliyosan söyle o zaman hakikat neymiş? böyle saçma bişey mi var?Yaşamin amacı zaten ölmeden evvel hakikatleri öğrenmek...
Allta yazıyo ya ne yaşamama izin veriyor ne de ölmeme diye işte benimkisi de aynısı. olumlu bişey söyle şu hayatta?Dusunmek depresyon degildır, depresyonda olmak dunyayı degıstırırdı. Depresyonda oldugunu kısının kendısı bıle fark edemeyebılır. Bu konuda fıkrının hukmu olan kısıler egıtımını almıs dıploma sahıbı sahıslardır. Ben depresyondamısın bılemem ama bence olumsuz dusunuyorsun belkı karakterın boyledir ama guzel seylerı gormeye calıs, olumlu olman cok daha iyi
biliyosan söyle o zaman hakikat neymiş? böyle saçma bişey mi var?
iyisinide yapıyosun eray.(paylaşımını okuyunca aşık veyselin sözü aklıma bi an geldideben fikirlerimi özgürce dile getiriyorum. Ben özgürce yaşamaktan bahsediyorum.
Allta yazıyo ya ne yaşamama izin veriyor ne de ölmeme diye işte benimkisi de aynısı. olumlu bişey söyle şu hayatta?
beni tanımıyorsun özgüvenim hakkında bilip bilmeden yargılıyorsun. böyle böyle dedin özgüvenin yok. böyle böyle yaptın özgüvenin yok. ben sorguluyorum seni sorgulamıyorum seni de tanımıyorum. ben ölümden sonrayı sorguluyorum neden hayattan zevk almıyorum. zevk alınacak bi tarafı varsa söyle belki senin kravatlı çok iyi pantolon giyen özgür birisin onu da bilmiorum. burdaki yazdıklarımla beni yargılama 24 saat yaşamıyorsun sonuçta benle. tamam iyi forumlar. Not kadınlarla da aram çok iyi.Sayın Eray,
Bence siz genel yapıyı eleştirirken aslında kendinizi eleştirmişsiniz.
Geleceğe dair planlarım yok demişsiniz aslında var sınava hazırlanmanız bunun acık bir ifadesi. Sadece geleceğiniz için yaptığınız planların gercekleşmeyeceğini düşünüyorsunuz. Özgüven eksikliği...
Ölümle ilgili sözlerinizden ölümden korktuğunuz ve bunun sebebininde yapmak istedeginiz bir çok seyi yapamadığınız ve yapamayacağınızı düşündüğünüz hissine kapıldım... Özgüven eksikliği...
Patronla ilgili olan cümle ve sonraki cümleden duygularınızı dışa vuramadığınız için herkesin de sizin gibi duygularını bastırdığınızı düşündürdü. Özgüven eksikliği...
Kadınlarla ilgili yazmış olduklarınızdan kadınlarla aranızın pek iyi olmadığı belli aslında birçok kadının sizi beğendiği halde bunu size göstermediğini mi düşünüyorsunuz? Özgüven eklikliği...
Son olarak arkadaşlara verdiğiniz cevaplarda hitap etme şekilleriniz ve cevap tarzınız bile bence ''rahat davranma piskolojisiyle'' yazılmış. Özgüven eksikliği...
Ölüm son mu başlangıç mı bilinmez ama bence sizin sorununuz bu dünyayla ve bu yaşamla ilgili.
Ve bence temel sorununuz bu yazınıza göre özgüven eksikliği.
İyi forumlar.