exorcist0600
Kayıtlı Üye
Bütün formu dolaştım sürekli paylaşan uygulamalarda eksiklik olduğu belirtiliyor fakat eksiklikler tamamlanmıyor.Çok acil döndürme büyüsü varmı deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim
Merhaba ben nişnalıyken ayrıldım gerçi ayrılalı 2,5 sene oldu yardımcım olursanız sevinirim.teşekkür ederimEvli veya nişanlı olsaydın sana bir uygulama verirdim,ama farklı durumlara yardım etmek istemiyorum. ve ALLAH'tan kendin için hayır dilemeni isterim.
Arkadaşlar dediğiniz gibi tekrar barıştık fakat,beni sevmediğini sadece bağımlılık oldugu ıcın tekrar beraber oldugunu söyledi. Bana karşı sevgisini oluşturacak bir uygulama yazarsanız sevinirim.
Onu o kızgınlık ve kırgınlıkla söylemiştir o merak etme. Bende aynı öfke ile erkek arkadaşıma aynı şeyleri söylerdim. Sinirliyken aklıma hakim olamam ben. Demek ki o da öyle biri. Hem 3 yıl geçirecek hem de alışkanlık olduğunu söyleyecek ha? Bağlanacak bir sürü insan, eşya, inanç ya da herhangi bir hobi varken? Ayrıca yaptığınız herhangi bir uygulama ile sizi sevecekse, sevmesin daha iyi. Ki ben sevdiğini düşünüyorum.Arkadaşlar dediğiniz gibi tekrar barıştık fakat,beni sevmediğini sadece bağımlılık oldugu ıcın tekrar beraber oldugunu söyledi. Bana karşı sevgisini oluşturacak bir uygulama yazarsanız sevinirim.
Kimi döndürmek,istiyorsun? ve ne niyetle?
Maksimilyanus 5 yıllık birlikte olduğum nisanlimdan ayrıldım ve bu nisan 1 nikah günümüz dü bir anda ayrıldıkEvli veya nişanlı olsaydın sana bir uygulama verirdim,ama farklı durumlara yardım etmek istemiyorum. ve ALLAH'tan kendin için hayır dilemeni isterim.