GabrielAngel
Kayıtlı Üye
demonlarla anlaşma karşılığı zengin ve şöhretli olabilirmiyiz gerçekten herşeyi yaparım herşeyi para ve şöhret karşılığı ne isteye bilirler. veya demonlar dışında nasıl zengin olabiliriz herşeyi yapabilirim.
Elimde güzel yöntemler var ama herkesle paylaşmamam söylendi bir çok kez.Söylendiği kadar da zor değil.Elimde videolar falan da var ama neyse.
demonlarla anlaşma karşılığı zengin ve şöhretli olabilirmiyiz gerçekten herşeyi yaparım herşeyi para ve şöhret karşılığı ne isteye bilirler. veya demonlar dışında nasıl zengin olabiliriz herşeyi yapabilirim.
Biliyorum kanla anlaşma anlaşma anca bedenin yanmasıyla bozulur demonları çağırınca anlaşma yaptıkdan sonra ebedi cehennem hepsine razıyım sadece yardım etcek biri gerek.
Allaha inananların çoğu fakir mi?İllumunatideki herkez şeytanla anlaşma sonucu bir yere geliyor artık anladımki allahtan ümit yok bana isteklerimi yapıcak tek kişiye yönelicem ve herşeyi yaparım bunları vericekse köleside olmaya razıyım. allaha inananların çoğu fakir insanlar fakirlerin allahı galiba onlara birşey vermeyip kötü insanlar veya ona inanmayanlara veriyor ve allah olsa eğer okadar insanlar dua ediyor her dua kabul olurdu. insan allaha dua ediyor mesela 2tane olacak birşey var biri kötü biri iyi allaha iyi şeyin olması için dua ediyor oluncada allahın olduğunu sanıyor zaten olacak şey birinden biri gelicekti olmucak şeyi zaten yapamıyor allahın emirlerine uyup ezik olarak yaşıcama inkar edip kötü dediği herşeyi yapıp iyi yaşarım. demonlar gerçekten yapabilir mi kesin emin olsam hiç düşünmicem.