Demonlar seni her konuma getirebilir arkanda illumunati olcak şahsen ben para+şöhret karşılığı anlaşma yapıcam şarkıcı olmak tek hayalim. bence demona hizmet eden insanlar var onlar sana yardım ediyor, ve örnek milli piyango oynucaksınız şansınızı artırıyor şahsen aldın biletin numarasını çıkarabilirmi bilmiyorum ama eminem rihanna katy perry Ke$ha ve bir çok ünlü bu yolla şöhrete ve zenginliğe kovuştu örnek ke$ha çok fakir bir ailede büyümüş köyler traktörler tarlalar öyle yerlerde gördün gibi nerden nereye geldi kimse kimseye sen şunu asla olamazsın sende tip ses yok diyemez emin ol para güç ve bu demonlar illumunati arkanda oldu sürece dünyada asla sırtın yere gelmez ama öbür dünyada sonsuza kadar azap var bunu göze alarak yapıcaksın ben allahı seviyorum ama kendimden daha çok değil kendimi düşünmeliyim ve şu korkumu yendiğim gün çağırıp anlaşma yapıcam sonucu ne olursa olsun ruhum karşılığı hertürlü hizmette bulunucam şöhret ve para karşılığı ama bu dünyada asla sırtın yere gelmicek istediğin herşeyi alabiliceksin istediğin herşeyi elde edebiliceksin sana düşman olan herkez dostun olur istediğin kızı elde edebilirsin bildiğimiz gibi para kızlar için herşey genel olarak konuşmuyorum ama büyük çoğunlukla bir çok videodada hatta canlı canlı şahit oldum

yani paraya para demezsin hele demon seni severse ama öbür dünyayı göze almalısın şahsen ben böyle düşünüyorum sakın yazdıklarıma kapılıp böyle birşey yapma öbür dünyana değer diosan yap ve hayatı yaşa hayat nasıl yaşanır ozaman anlarsın hüddamlarla ilgili fazla birşey bilmiyorum ama hangi yolları izlemen gerektiğini söyleye bilir hazine yerleri söyleye bilirler tabiki herşeyin bir karşılığı vardır dimi allah'a inanmayan cennete giremez iş başka arkadaşlık başka hesabı.