Demon luka lucifer davetlere gelir mi?

ecehanım

Kayıtlı Üye
Hepinize selamlar arkadaşlar. Benim sorum demon lucifer luka vs davetlere kolay gelir mi ve mizaç olarak nasıllardır? Bunlar kovulmuş melekler mi acaba? Şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler. (10 sene evvel arkadaşlarla oyun olsun diye böyle bişey yapmıştık sonra başımıza tuhaf şeyler gelmeye başladı ondan soruyorum)

Herkesin inancına göre farklı bir yorum var. Benim inandığım doğrulara göre demonlar iblis soyu cinlerdir, padişahları hiç birinin gelmez öncelikle emrindeki daha alt rütbedeki cini yollarlar.

Sanki geliyor gibi yukarıda da belirtildiği gibi alt rütbeli bir cini vs yolluyorlar sanırım. İstediğim şeyi de verdi. İmkansıs bir şey istemiştim.
Rüyamda 150 ya da 160 cm boylarında simsiyah yüz hatları olmayan gözleri kıpkırmızı dişleri bembeyaz kapşonlu siyah çarşaf giymiş bir şey gördüm bana yaşayacağım bir olayı gösterdi daha sonra başıma o olumsuz olay geldi. Elbette gaybı bilemez ama bir yerden duymuştum bu kötü cinler olumsuz olayı önce rüyanda vs gösteriyor sonra o olayı gerçekleştirmek için seni yönlendiriyor sen farkında olmuyorsun. Mesela diyor ki bir trafik kazası olacak sonra trafiğin yoğun olduğu bir saatte düşüncelerle dikkatini dağıtıyor kaza yapıyorsun. İnsanlarda cinler geleceği biliyor sanıyor. Bu işlerle uğraşmayım ben pişmanım. İnsanın hayatını olumsuz etkiliyor.

Geri