alin
Kayıtlı Üye
Sanırım nabız ortalamasının üstünde olan kişilerde, gözlenebiliyor dediğiniz. Meditasyon ve nefes tekniklerini kullanmadan önce (çoğu kansızlığa bağlıdır denilmişti) nabız yüksekliğim istirahat halinde bile çok fazlaydı. Yine gün içinde nabzımı kolay duyabiliyordum (sessiz ortamlarda) yorgunluk da yapıyordu. Bahsettiğiniz anlık nabız durmalarını da hissederdim, bir anda tekrardan kalp atımını hissederdim. Sanki bir anda hızlı bir atımla durur, ardından saniyeler geçer, sonra bir anda sesli bir şekilde atarak (içten duyulabilecek gibi) yeniden başlardı. Hatta gün içinde nabız sayımı ölçerdim bununla ilgili, tansiyon aleti nabız ölçümü de yaparken bip bip diye öte dursun, o an birden ses kesilir, saniyeler içinde atmaz ben de hissederdim o duruş anını.
Özetle yaptığınız trans deneyimi dahi olsa, altta bir kan hastalığı olabilir. Gün içinde nabız sayınıza ve kan sayımınıza baktırmanızı öneririm.
Sevgiyle...
Özetle yaptığınız trans deneyimi dahi olsa, altta bir kan hastalığı olabilir. Gün içinde nabız sayınıza ve kan sayımınıza baktırmanızı öneririm.
Sevgiyle...