"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

demin ölüyormuydum :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım nabız ortalamasının üstünde olan kişilerde, gözlenebiliyor dediğiniz. Meditasyon ve nefes tekniklerini kullanmadan önce (çoğu kansızlığa bağlıdır denilmişti) nabız yüksekliğim istirahat halinde bile çok fazlaydı. Yine gün içinde nabzımı kolay duyabiliyordum (sessiz ortamlarda) yorgunluk da yapıyordu. Bahsettiğiniz anlık nabız durmalarını da hissederdim, bir anda tekrardan kalp atımını hissederdim. Sanki bir anda hızlı bir atımla durur, ardından saniyeler geçer, sonra bir anda sesli bir şekilde atarak (içten duyulabilecek gibi) yeniden başlardı. Hatta gün içinde nabız sayımı ölçerdim bununla ilgili, tansiyon aleti nabız ölçümü de yaparken bip bip diye öte dursun, o an birden ses kesilir, saniyeler içinde atmaz ben de hissederdim o duruş anını.

Özetle yaptığınız trans deneyimi dahi olsa, altta bir kan hastalığı olabilir. Gün içinde nabız sayınıza ve kan sayımınıza baktırmanızı öneririm.

Sevgiyle...

Amcama herhangi bir sok cihazi kullanip elektrik verilmedi hatta ambulans gelmeyince sokaktayken taksiyle goturuldu hastaneye olay sirasinda suni tenefusde yapilmadigi soylendi.ilk kalp u durmus sonra yolda takside tekrar kalp i calismis kendiliginden sonra durmus. Hastaneye mavi kod la gelmis.Olu vaka sayiliyormus mavi kod da.

Beyin dalgalarınızın yarattığı değişim nedeniyle gözleriniz kararıyor. Nabzınızın durması mümkün değil, o bir yanılsama. Bence beyninize hükmetme konusunda iyisiniz, yemininizi bozup tövbe edip çalışmalara kaldığınız yerden devam etmelisiniz.

hepinize teşekkür ederim öncelikle, Bella91 size çok teşekkür ediyorum en çok sizin yazdığınızı beğendim :) beynime hükmedebildiğimi söylediniz ve bu beni çok mutlu etti :)) ama merak ettiğim bişey var o gördüklerim neydi .... resmen bişeyler gördüm .. küçük pencereden bakar gibi... zemin mekan falan bir sürü yerler gördüm insan silüetleri gördüm. bu neydi gerçekmiydi yoksa benim hayal gücümün bi ürünümüydü ? son olarak yemin bozup tövbe etmek istiyorum bunu nasıl yapacağım bu konudada yardımcı olursanız sevinirim sevgi ve ışıkla kalın :)

Yazdıgınız şeyler Panik atak belirtileri.. Aynısını ben yaşadım... Ordan çagrışım yaptı yazdıklarınız... Panik atak hastası olarak söylüyorum Dikkat et. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri