"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

demin ölüyormuydum :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAnqeL

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.

Demin yoğunlaşmıştım gözlerim açıktı oda da görüntüler falan gelmeye başladı gözüme, hafiften de gözüm kararmaya başladı. Uzun bir süre bırakmadım uyandım nabzım durmuştu. Öksürdüm ancak geri geldi arada dalıyor gibi oluyorum bir daha yapmayacağım bu akşamdan itibaren yemin ettim. Dalmamak dünyada kalmak için ayağımı sallıyorum dalıp gidince nabzım yavaşlıyor yine. :( iyi değilim :S acil cevap :(:willy_nilly::willy_nilly:

Nabzınız dursaydı gözlerinizi açmanız mümkün olmazdı. Sakin bir şekilde yoğunlaşmanız nabzınızın zayıflamasına sebep olur ve hissedemezsiniz. Büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi tansiyonunuz düşmüştür. Burda da kimse ölüp ölmiceğinizi tahmin edemez sanıyorum ki gidipte dönen kimse yoktur aramızda, sevgiyle kalın :)

Bence en yakın hastaneye acile git, nabzının durduğunu öksürerek geri getirdiğini söyledin, uyku hali ile nabız yavaşlıyor. Her ne ise kalp ile alakalı gibi,bence acilen doktora git, sitede zaman kaybetme.

Ben ne yaptım az önce, doğru bi şekilde mi yoğunlaştım? Bunun öncesinde çakralarımı açmayı denemiştim, sonra bunu denedim, gözüm açık sabit bir noktaya baktım. Bunun ismi nedir acaba ?

Bence en yakın hastaneye acile git, nabzının durduğunu öksürerek geri getirdiğini söyledin, uyku hali ile nabız yavaşlıyor. Her ne ise kalp ile alakalı gibi,bence acilen doktora git, sitede zaman kaybetme.

Nabzıma bileğimden bakmıştım, ritim yavaşlamış olabilir dedi arkadaş ama bir an düzelemeyeceğim diye çok korktum, kalbimle ilgili bir sorunum yok da bu yaptığım yoğunlaşma doğru muydu ?

hadi ya şimdide titreme geldi .s demin hiçibşey hisetmiyodum .s ellerim buzgibi kanımfalan çekilmiş, yoğunlaşmada şu şekilde; gözlerim açık hiç kırpmadan sabit baktım bi süre .s yalnış mı yaptım doğurumu emin değilim .s

Paniklemeyin,anlattığınız durum hele ki şu anki titreme falan panikten kaynaklanıyor. Panik ve ani heyecan durumunda,gözler büyür,tansiyon çıkar-iner,titreme sinirsel olarak gelir,mide bulanır,eliniz ayağınız buz keser.

Uzun süre hareketsiz kalmakta karıncalanma,uyuşma ve üşüme yapar.Nabzınızın durma ihtimali yok anca yavaşlar,dursa zaten şu anda bunları yazamazdınız,öyle bir geri nabız gelmesi yok.Uyurken de trans halindeyken de nabız yavaşlar,çünkü sakinlik ve dinginlik hali içinde olursunuz,daha yavaş ve aralıklı nefes alıp verirsiniz.Aniden kendinize geldiğinizde ise birden nabız hızlanır,terleme ve huzursuzluk olur.Mesela 45 dakikalık meditasyon yapacağım deyip alarm kurarsanız o alarm 45. dakikada çalınca damdan düşmüş gibi olursunuz:)

Paniklemeyin,anlattığınız durum hele ki şu anki titreme falan panikten kaynaklanıyor. Panik ve ani heyecan durumunda,gözler büyür,tansiyon çıkar-iner,titreme sinirsel olarak gelir,mide bulanır,eliniz ayağınız buz keser.

Uzun süre hareketsiz kalmakta karıncalanma,uyuşma ve üşüme yapar.Nabzınızın durma ihtimali yok anca yavaşlar,dursa zaten şu anda bunları yazamazdınız,öyle bir geri nabız gelmesi yok.Uyurken de trans halindeyken de nabız yavaşlar,çünkü sakinlik ve dinginlik hali içinde olursunuz,daha yavaş ve aralıklı nefes alıp verirsiniz.Aniden kendinize geldiğinizde ise birden nabız hızlanır,terleme ve huzursuzluk olur.Mesela 45 dakikalık meditasyon yapacağım deyip alarm kurarsanız o alarm 45. dakikada çalınca damdan düşmüş gibi olursunuz:)

Aslında her şey çok iyi gidiyordu, sonra bir an nabzımı hissedemedim o panikle çok korktum, nabzım atmıyor gibiydi. Yemin ederim :( 3 er kere felak nas okudum, arada dalıyor gibi oluyorum da korkuyorum. Şimdi yeminde ettim bir daha deneyemem :( Bu arada benim yaptığım şeyin adı nedir?

ben ne yaptım az önce, doğru bi şekilde mi yoğunlaştım, bunun öncesinde çakralarımı açmayı denemiştim, sonra bunu denedim gözüm açık bi noktaya sabit baktım, bunun ismi nedir acaba ?

Gözünüz açık bir noktaya sabit bakmak yoğunlaşmadır ama zihninizde boş olmalı,yani kafanızın içinde "evet şimdi birşey olacak,bir saat sonra falancaya telefon edeceğim" gibi başka düşünceler ve hareketlilik olmamalı.İlla kafanızda ki sesleri durduramıyorsanız bir nota veya Türkçede anlamsız olabilecek bir kelime uydurun veya ses,kafanızda onu seslendirin. En azından bir noktada sabitlersiniz kendinizi. Bir de ya karanlıkta çalışın ya da etrafınızda göz ucuyla bile dikkatinizi dağıtacak eşyalar olmasın.

Siz bence çalışmaya başlarken birşey olabileceğine kendinizi şartlamışsınız:) ki korkup hemen dua etmişsiniz,bir yoğunlaşma alt tarafı o kadar korkmayın devam edecekseniz. Gün içinde otobüste giderken bile insan müzik dinleyip camdan bakar ve dalıp gider,her boş veya konsantre anımızda birşey olacaksa o zaman hepimize birşeyler oluyor olması lazım değil mi?

Bunu sana söylemek istemezdim ama 3 aylık ömrün kaldı . :) Bu cevabımı istiyorsun fenalaşıyosan siteye yazılmaz hastaneye gidilir dimi.

Kafam boş değildi, erkek arkadaşımın üzerine yoğunlaşmıştım, "beni ara, beni ara" diye .... Sonra bir takım görüntüler görmeye başladım, karınca gibi ama taşlar, yol, bir oda yada koridor öyle şeylerdi. Belki de ben kafamda oluşturdum. Tek kişiye yoğunlaşmıştım, sonra başka bir şey düşündüm, koptum ve uyandığımda nabzımı hissedemedim. Durum bundan ibaret :)

İfade şeklinizi daha anlaşılır hale getirmeniz üyelerimizin size daha net cevaplar vermesini sağlayacaktır. Yukarıda olduğu gibi telefonda mesaj yazmıyorsunuz sonuçta; bu yüzden de yanlış anlaşılmaların önüne geçemiyoruz. Kurallar için lütfen ilgili bölümü inceleyin. İyi forumlar...

Sayın DarkAngel ilk yorumu okudum ben böyle bir çalışmadan sonra oldugunu söyleseydiniz tabi olur böyle şeyler korkulacak bir şey yok. Geçende enerji çalışması yapıyordum bende titremeye başladım rahat 1 saati aşkın aşırı bir titremem tutu bende dedim ölüyorum galiba ama öncedende yaşadıgım için kendimi telkin ederek zamanla yatıştırdım.Olur böyle şeyler yılmadan devam edin tabi daha iyi motive olarak kontrolu daha çok elde tuturak.

Hipnoz tekniklerinin bir çoğunda da belli bir şeye odaklanarak bakılması istenir.

Dikkatinizi tek bir şeye yönlendirdiğinizde, bu bilinç alanının daralmasına neden olduğundan, bir çeşit trans haline girersiniz.

Şimdi sadece saat sallayan bir hipnozcuyu düşünmeyin, çok heyecanlı bir filmi izlerken de aynı trans durumuna giriyorsunuz, ya da en sevdiğiniz şarkıyı dinlerken bazen uzaklara dalarsınız, ya da resim çizerken, enstrüman çalarken, vs.

Tam olmasa bile yarı trans hali yaşamışsınız, ancak yine de bir şey atlamamak ve de içinizi rahatlatmak için bir doktora da görünseniz iyi olur.

Sayin mod larim nabzin durmasi gibi bir ihtimal yok denmis bu olayda bencede nabiz durmasi yok fakat duran kalbin tekrar kendiliginden calismasi mumkun degil midir? sahsen benim amcamda oyle oldu 15 dk nefes alamadan duramazdi cunku doktorlarda bu yonde bilgi verdi. sevgi ve isikla kalin.

Sayin mod larim nabzin durmasi gibi bir ihtimal yok denmis bu olayda bencede nabiz durmasi yok fakat duran kalbin tekrar kendiliginden calismasi mumkun degil midir? sahsen benim amcamda oyle oldu 15 dk nefes alamadan duramazdi cunku doktorlarda bu yonde bilgi verdi. sevgi ve isikla kalin.

Herhalde tıbbi bir müdahale/şok ile kendine geldi değil mi?Literatür'de tıbben ölü sayılan ancak 10-15 dakika sonra kalp masajı-suni tenefüs ve elektro şok ile kendine gelen hasta örnekleri var ama evde 15dakika kalbi durup nefes almayıp öldüyse amcanız bunu ilk defa duyuyor olacağım,eksik biliyor olamaz mısınız bir sorun? Çünkü insan ciğerleri 2 dakika nefes almadan hayat akışını devam ettirebilecek kapasitede ancak sonrasında şok durumu ve müdahale edilmezse ölüm gerçekleşiyor.

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.

Demin yoğunlaşmıştım gözlerim açıktı oda da görüntüler falan gelmeye başladı gözüme, hafiften de gözüm kararmaya başladı. Uzun bir süre bırakmadım uyandım nabzım durmuştu. Öksürdüm ancak geri geldi arada dalıyor gibi oluyorum bir daha yapmayacağım bu akşamdan itibaren yemin ettim. Dalmamak dünyada kalmak için ayağımı sallıyorum dalıp gidince nabzım yavaşlıyor yine. :( iyi değilim :S acil cevap :(:willy_nilly::willy_nilly:

Beyin dalgalarınızın yarattığı değişim nedeniyle gözleriniz kararıyor. Nabzınızın durması mümkün değil, o bir yanılsama. Bence beyninize hükmetme konusunda iyisiniz, yemininizi bozup tövbe edip çalışmalara kaldığınız yerden devam etmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri