Ü
Üye silindi 67799
Merhabalar burcum oğlak bana iyilik getirecek şans özgüven getiricek bir nesneye ihtiyaçım var taş kullanmak istiyorum hangi taş ı tavsiye edersiniz tenkyu
Yükselen burcunuzu biliyor musunuz?Merhabalar burcum oğlak bana iyilik getirecek şans özgüven getiricek bir nesneye ihtiyaçım var taş kullanmak istiyorum hangi taş ı tavsiye edersiniz tenkyu
Hayır dogum tarihim bile net degil aralıgın sonu ocağın başı gibi dogmuşum. Bi ara ametist yüzügüm vardı ama rahatsız hissettim kendimi ametist taşındanYükselen burcunuzu biliyor musunuz?
Normalde taş kullanımı için doğum haritanızda halihazırda toprak elementi yoğunluğu var ise veya satürn güçlü ise, taş kullanımı biraz enerji olarak zorlayabilir. Ne yazık ki doğal taşlar beğenimize göre kullanılamıyor.Hayır dogum tarihim bile net degil aralıgın sonu ocağın başı gibi dogmuşum. Bi ara ametist yüzügüm vardı ama rahatsız hissettim kendimi ametist taşından
TeşekkürlerNormalde taş kullanımı için doğum haritanızda halihazırda toprak elementi yoğunluğu var ise veya satürn güçlü ise, taş kullanımı biraz enerji olarak zorlayabilir. Ne yazık ki doğal taşlar beğenimize göre kullanılamıyor.
Şayet 27-29 yaş aralığında iseniz ilk satürn döngünüzü geciriyorsunuzdur. Bu süreç biraz zorlar.
Size önerim gerçek doğum bilgilerinize ulaşmanız yani en azından doğduğunuz hastahane kayıtlarını sorgulayın oradan veya evde doğduysanız bile yine hastaneden doğum belgesi düzenlediyse muhtemelen yakın zaman bilgilerine ulaşacaksınızdır.
Bir süre düzenli açık havada yürüyüş yapın, inancınıza göre meditasyon yapin yada dua edin. Ayrıca yüzün. Veya sık duş alın. Mum yakın.
Yani 4 elementi dengeleyecek(ateş, toprak,hava,su) eylemlerde bulunun.
Rica ederim. Şayet doğum bilgilerinize ulaşırsanız bu konuda uzman bir astrolog ile gorusmenizi de öneririm.Teşekkürler
Astrolojiyle çok ilgim yok zaten dogum tarihi de bulamamRica ederim. Şayet doğum bilgilerinize ulaşırsanız bu konuda uzman bir astrolog ile gorusmenizi de öneririm.
Yükselen aslan için ne önerirsinizYükselen burcunuzu biliyor musunuz?