Defne yaprağı ritüeli

PoyraZ3306

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar iyi geceler bir ritüel vardı muhabbeti kolaylaştırmak için konuşmak için ya da iletişime geçmek için yapılıyordu yedi tane defne üzerine karşı tarafın anne adı kendi adı altına bizim anne adımız kendi adımız ondan bir parça eklenerek birkaç farklı prosedürü daha vardı hatırlayamadım tam olarak ya bu konuda yardımcı olabilecek , hakim olan birisi var mı?

Malum yeni ay geliyor, kaçırmak istemiyorum enerjimi ve odağımı topladım lütfen birisi varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim , beslediğim sokak hayvanlarına birde onun adıyla mama dağıtırım :))

Defne ile en az 100 tane uygulama vardır. Küçük ayrıntıların çok önemi yoktur. Oluşturucusu şekillendirir.

Bazen gün bazen gezegen bazen kişi bazen enerjileri kısaca çalıştığımız diğer unsurlar ritüelin detaylarını oluşturur.. o yüzden de siz hangi tarifi okunuz onu bulmak zor olur.

Gizlimabet üzerinden okudu iseniz kategori kategori olduğu için onları hatırlıyorsanız öyle yardımcı olayım

Merhabalar , siz mesajıma cevap yazınca yada iletişime geçince ayrı bir enerjim yükseliyor :) , uygulama şöyleyedi 7 tane defne yaprağının üzerine karşı tarafın isimler altına kendi ismimiz yazılıyordu ve üzerine bir maji çiziyorduk. Daha sonrasında bu 7 defne yaprağını birbirine bağlıyor ve 7 gün boyunca belli saatlerde yakıyorduk. Teferruatıda vardı fakat tam hatırlayamıyorum ama evet çok uzun zaman önce bizim sitede görmüştüm ama artık yok.

Maalesef bulamadım. Çok klasik olan bu tarif vardır

7 kuru defne yaprağı al.
Her birine onun ismini bir tarafa, seninkini diğer tarafa yaz. Davut yıldızı çiz
Kırmızı iplikle hepsini birbirine bağla.
7 gün boyunca her gün bir tanesini yak.
Yakarken sadece şunu de: “Aşkımız artsın, [isim] bana dönsün.”
Külleri saklama dışarı savur .

Geri