Define olduğu tahmin edilen mevkiler için tam olarak yerinin neresi olduğu öğrenilebilir mi?.Bunun için bildiğiniz bir tılsım, yöntem varmıdır? Cinlerden yardım almak söz konusumudur?
Saygılar.
Define olduğu tahmin edilen mevkiler için tam olarak yerinin neresi olduğu öğrenilebilir mi?.Bunun için bildiğiniz bir tılsım, yöntem varmıdır? Cinlerden yardım almak söz konusumudur?
Saygılar.
Ahmet63 defineyi bulmaktan çok çıkarmak için zaten buna ihtiyacın var. Bulmak istiyorsan alırsın bi metal dedektörü ararsın tarlayı.
Dostum yerinin tam olarak nere oldugunu ogrenmek icin o yerde bir define isareti varmı isaret kabartma olacak oncelikle sonra elinde belge varmı orada define olduguna dair ne aradıgını biliyonmu para , mozaik , heykel yani ne aradıgını bileceksin simdi isaret cozum ve belge nin dedigi yere dedektor harici okm cihazları harici guzel bir ultrason cihaz tutacan simdi ne aradıgını cihazda gordunmu sen heykel arıyon o paramı dedi gec orda bisey yokaradıgını cihaz gosterirse var diye biliriz birde toprakdan cok iyi anlıyacan gerisi hikaye en zahmetli islerden biridir.
Ben bu gune kadar okuma ile bulan gormedim duymadım![]()
Evet işaret var istavroz var,çukur var, koltuk taşı var ve ok işareti var ama maalesef nerede burası mesele. VLF cihazlar iş yapmıyor pulse cihazlar derine inebiliyor ama bu sefer ayırımı iyi olmuyor. Herbiri farklı yeri gösteriyor. Birinin var dediğine diğeri yok diyor.
Kadir16 arkadaşım geleceği görmek ile ne alakası var. Geçmişte gömülmüş birşeyi araştırıyoruz. Geleceği kimse bilemez zaten.
bi yerde okumustum horozun boynuna bazı dualar asılıp horozu tarlaya bırakıyosun horoz altının üzerinden gecerken ölüyo..yani horozun öldügü yerde arıyosun altını..böle bi uygulama vardı..