"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Define yeri hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Farklı16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Farklı16

Kayıtlı Üye
Merhabalar. 4 defa bahçemizde rüya olarak dedine buldugumu gördüm. 2016 ramazan ayında 12 8 geldim ve yattım. Oruclu idim. Uyku uyanıklılık arası bahcenin tepesindeydim 10 mt kadartepeden baktırdılar bi küp altın ve mezar gördüm. Yeşil lazer ışışı gibi bi ışıkla kareye alınmıştı. 15 sn kadar gösterildi ve bugulanarak kayboldu. Hemen uyandım. Yengemde daha once aynı her ıcın bır adam gelmiş kızım onu alın demiş ruyasında. Hemen yengemı aradım bana dediki akşamfa benim kulagıma ses gelfi. Kızım tulumbanın yanında 2 metrede. Onu aljn o size helal demiş ses olarak. Nedir arkadaşlar bu işin aslı .

Kazdım. 60 cm kadar kesik küp çıktı. Bayramdı gelen giden derken birdaha nasip olmadı. Cıkan şeyde bu yani alta inemedim birdaha. image.png

Bence kazmaya devam edin, ama toprağın altından çıkardığınız nesneleri güvenli şekilde saklayın.
Sizin için iyi veya kötü şeyler de çıkabilir.

Kesik küp bulduysanız devamı vardır kazsanıza. İlmi olarak rahmani bir görüntü olabilir. Hakkınızdır.

Geri