"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dedemin cinlerle ilişkisi ve bana etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marestuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır ifade etmek istediğim tam olarak bu,
dedemin cinlerle dostluğu varmış, dedemle öldükten sonra ne olduğunu bilmiyorum onlara, acaba tekrar onları bulup çağırabilirsem dedemden dolayı benlede dost olabilirlermi yada dedeme göre bana tavır takınabilirlermi,

insanlar cinler gibi değil tamam ama şöyle bir örnek vereyim çok sevdiğim bir arkadaşım vefat ederse onun çocuğuna yada torununa sırf onun ailesinden olduğu için elimden ne geliyorsa yaparım onlarda yapar mı diye soruyorum

Bence de dedenden dolayi sana deger vermez, hizmet etmezler. Eger ilmin varsa senle anlasmayi devam ettirebilirler. Ama aksi takdirde hiç bulasma derim zarar gorursun.

Bir kişi cinlerle bir kere artık kac nesil takip edilir. Eğer deden cinlerle dost olduysa zaten ailenizin etrafındadırlar. Dedenizin ölmesi bir şeyi değiştirmez, sadece iletişim kopmuş olur.
Nasıl bir köyde birinin çocuğu doğsa yada biri ölse bilinir, ayni bu şekilde sizinde varlığınızdan haberdardırlar. Dedeniz anlattığınız gibi bir kişiyse ondan kalma yazılar yada defterler vb. Olabilir, onları kullanabilirsin.

Bir kişi cinlerle bir kere artık kac nesil takip edilir. Eğer deden cinlerle dost olduysa zaten ailenizin etrafındadırlar. Dedenizin ölmesi bir şeyi değiştirmez, sadece iletişim kopmuş olur.
Nasıl bir köyde birinin çocuğu doğsa yada biri ölse bilinir, ayni bu şekilde sizinde varlığınızdan haberdardırlar. Dedeniz anlattığınız gibi bir kişiyse ondan kalma yazılar yada defterler vb. Olabilir, onları kullanabilirsin.

Aynen katılıyorum.

Dedeniz ile siz bir değilsiniz. Onda olan yetenek sizde olmaya bilir. Ona bahşedilen kader size bahşedilmemiş olabilir. Eğer Çocukluğunuzda normalin dışında deneyimleriniz varsa zaten zamanla onlar sizinle iletişim kurar eğer bu tür durumlar yoksa boş yere uğraşmayın bir şey olmaz. Bu tür farklı durumlarınızda varsa anlatmayınız. Yaşamnız gereken ne varsa onu yaşarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri