"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dayanamiyorum lütfen yardim edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyahsancak

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar son 1 aydır nedense tanıdığım herkes üstüme geliyor ailem bir taraftan arkadaşlarım bir taraftan kendim bir taraftan kısacası her konuda suçlanıyorum yapmasam bile nedense bütün kanıtlar beni suçluyor artık kendimide suçluyorum lütfen hergün intahar edesim geliyor lütfen yardım edin

Psikolojik olabilir bu.. Yani duygusal bir dönemdesinizdir.. Veya her şey artık sizde son demindedir.. Onlar belki her zaman aynı.. Alıngan olabilirsiniz.. Kötü şeyler düşünmeyin.. Olumlu bakmaya çalışın olaylara.. Umarım sizi rahatlatıcak cvplar gelir.. Ama asla intiharı düşünmeyin lütfen.. Adı bile çok soğuk...

haklısınız bende psikolojik olduğnu düşünüyorum. ben eğer varsa arkadaşlardan sabır duası veya sabır büyüsü gibi birşey istiyorum şimdiden teşekkürler

Ne bekliyorsun. Burada intihar etme günah filan dememizi. Bunları sende biliyorsun. Burada milletin yazacağı şeyleri sende akıl edip düşünebiliyorsun. Başınız sıkışınca duaya sarılmak yerine sürekli dua etseniz bunlar başınıza gelmez zaten.

intahar etmek çok günah bi seydir birazcık sagdulu düşünmeye çalışın umarım her sey düzelir bu dünyada çözümü olmayan ne varki bir uzamandan yardım almayı denemenizi tavsiye ederim sabır ve birazcık zaman

Baysal01 arkadaşın neden hemen bu durumdaki insanın üzerine gidiyorsunuz? İnsan bazen birşeyi yapmaması gerektiğini ve sebeplerini bilir fakat tanısın tanımasın birinin ona dur demesini bekler yapmamak için,hemen herkes böyle bir dönemden geçer.bence daha yapıcı olmalıyız

Güçlü kalmaya çalışın. Bu aralar tanıdığım çoğu kişi bu durumda bende dahil olmak üzere. Unutmayın sizden önemli hiçbir şey yoktur. Kafaya takmamaya çalışın. Sabredin. Bu böyle devam etmeyecektir emin olun. Bir süre sıkıntı çekebilirsiniz ama dediğim gibi güçlü kalmaya bakın.

bence de durumunuz psikolojik bende zaman zaman böyle şeyler yaşarım aynen intiharı hiçbir zaman düşünmeyin Allah herkesi korusun böyle bir yanlıştan.Bu arada sabır duası olur sabır dileyin de sabır büyüsü nedir ya..

Bence biraz beklemende fayda var. Hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz ve ruh halimiz değişkenlik gösterebiliyor. Bunlara toz tanesi gibi bakmayı öğrenmelisin.

Birde herşeyi kafanıza takmayın islamiyette tevekkül diye birşey var herşeyi oluruna bırakın bu olan olaylar boşuna değildir kendiniz çok bulanırsanız psikiyatrise gitmenizi öneririm size doğru yol ve rehberlik yapabilirler.

arkadaşlar son 1 aydır nedense tanıdığım herkes üstüme geliyor ailem bir taraftan arkadaşlarım bir taraftan kendim bir taraftan kısacası her konuda suçlanıyorum yapmasam bile nedense bütün kanıtlar beni suçluyor artık kendimide suçluyorum lütfen hergün intahar edesim geliyor lütfen yardım edin

''En güçlü iki savaşçı Sabır ve Zamandır'' Tolstoy

Evet Tolstoy'unda dediği gibi sabır ve zaman önemlidir. Sabredin,zamana bırakın ve her şey değişeceğine,değiştiğine inanın. Eğer siz değiştiğine inanırsanız evrende değişmesini sağlar ve her şey daha iyi olmaya başlar.
Ek olarak siz suçlu olmadığınızı biliyor olabilirsiniz ama onlar bilmiyorlar olabilir ve sizi suçluyor olabilirler ama bu onların suçu değil çünkü kendi bakış açılarından başka hiç bir bakış açısından bakamıyor olabilirler ve kalıplaşmış fikirlere sahip olabilirler.

Sabır,Zaman ve İnanmak bu 3 önemli kavrama uyun ve gerisini evrene bırakın. :)

Bu dönemler astrolojiyle mi alakali acaba çok sayıda bu durumda insan var. Ters enerji acilari bence. Bende dahilim bu olaya ama biraz sabirli olup bu durumun gececgi günü gözlemek yapilacak en iyi is. Biraz geri çek kendini olaylardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri