davetler hakkında bilgi

birgezgin

Kayıtlı Üye
Öncelikle davetler hakkında bilgi vereyim size 1 tane yaptığım davette hazırlık aşamasında iken hazırlık aşaması belli ruhani görevlilerin bu melekut aleminden ervahdan da olur mekan temiz olacak güzel bir tütsü yakın belli sayılarda davetler ile ilgili gelecek olan ruhani adı zikir edilir misal veriyorum ya fettah bu ayetin bağlı olduğu ruhanisini davet etcez bunu herkesin kaldırabileceği kadar zikir verilir o zikri çekersiniz ve her bitirdiğinizde allahım bana bu esmanın görevli ruhanisini vesile kıl senden istiyorum bana gelmesini davetime icazet etmesini zaten görevli gelirlen enerji vb şeyler hissedilir müslüman olanlarda dünyevi para pul vb şeyler istemeyin yapmazlar mekan temiz olacak kıyafet kuşam düzgün olacak namazlar tam kılınacak bu daveti yaparken keşif açık değildi ama zaten 21 gün olmuştu 21 gün boyunca full bitkisel beslendim normal namazlarımı kıldım 21 gün dolunca daveti yapmaya başladım hergün yaptım kimine bir anda gelir kimine 15 kimine 21 gün bana 21 gün sonra geldi bu tür şeylerde çok panik yapan birisiydim hocam dedi panik yapma korkma korkarsan geri çekilirler bir daha gelmezler demişti oda sonradan söyledi aslında gelirler ama geç gelirler demişti bir de davetlerde 1000 ve üstüne çıkma oluyor sayılara takılmayın sayıların önemi var ama doğru sayıyı bilirseniz çok iyi olur not : keşif açık değilden keşif uygulamasına girmemişken yaptım bunu gördüm uyanıkken çıplak gözle tabi bitkisel besleniyordum vücudu riyazete alıştırıyordum bunuda burdan söyleyim bizim insanımız inli cinli filmleri çok izliyor ordan panik yapıyor zamanında bende öyleyim sonra hocam dedi hiç görmediğin birşeyden duymadığın filmden gördüğün sahneler ile korku veriyorsun kendine bunu yapma beyin gücü çok güçlü halisilasyon da oluyor zaten onlar gelip sizi yokluyorlar direkte gelebilir ama korktuğumuzu bildikleri için bekliyorlar ruhen güçlendikten sonra geliyorlar müslüman olanlar bende vücüdu alıştırıyorum riyazet zamanına kadar oruç tutmuyorum ama bitkisel besleniyorum ruhen ve bedenen arındırmak için kendimi

Gelenin müslüman olup olmadığını nereden biliyorsunuz ? Selamunaleyküm demezse altın, derse ilim mi isteyeceksiniz ?
Ayrıca isim ile çalışıp hadimin dinini sorgulamak bana garip geldi. Hadim ; hizmet eden demek değil mi ?
şöyle bu davetler benden önce hocamın yaptığı davetler biliyor isim ile çağırma şöyle belli çalışmaları yaptığınızda son defa o çalışmayı okursunuz dau ayet mi artık neyse sonra 2 kelime var onu söyleyim hadimin ismini zikredersiniz zaten huzura geliş hissedildi mi anlarsınız evim ve kendimde korumalar var araya kaynayan olmasın diye allahın ayetlerinin esmaların hepsinin hem meleklerden hemde ruhanilerden o ayete bağlı yardımcıları var bunu aynı bir blutut gibi düşünün sen o çalışmaları yapıyorsun belli bir süre sonra o çalışmalardaki ruhani geliyor sana gözüküyor iyice toparlanman için sonra tam geliyor o seni zaten başladığından beri izleyip gözlemliyor en son selamın aleyküm siz diceksiniz

Geri