URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
zikir kapden zikirlerde alırken açık zikirlerde nefes verirkenAyrıca zikir ederken nefes durumu nedir? nefes verilirken mi? nefes verildikten sonra mı?
Bizleri aydınlatabilirmisiniz?
yazılış şeklinin önemi varmı yani sağdan sola veya yukardan aşağı mı yazmak daha doğru olur?
Belli bir adet zikredilirken mesela 143 defa doğal olarak zikir anında parmak hesabı yapılıyor, sanki o an amaç belirlenen adedi bitimrk haline geliyor ve konsantrasyon bozuluyor. Sanırım içten söylenmeyen bir zikrin pekönemi yok, bunu nasıl çözüyorsunuz? Ayrıca zikir ederken nefes durumu nedir? nefes verilirken mi? nefes verildikten sonra mı?
Bizleri aydınlatabilirmisiniz?
Urum kalemim yok demiyor dikkat ederseniz, safranlı kalem diye bir kalem yok demek istiyor.. Kalem yada mürekkep konusunda belkide hiç duymadıgınız yada duyamayacagınız çeşitte majikal objelere sahiptir kendisi....URUMHAMATAHAYİL safranlı kalem bulursan banada haber ver demişsin eğer kalemin yoksa ben sana hediye edeyim.mürekkep ev yapımıdır..
Yan etkilerinden ziyade sizinde dediginiz gibi hatalarla dolu bir tılsım hazırlamak boşa kürek çekmek olur, ya hatasız yapmalısınız yada yaptıgınızdan sonuç almadıgınızda üzülmemelisiniz...Sayın Urum,
Bu tılsımı denemek istiyorum. Arapçayı hiç bilmiyorum ve tılsımın hazırlanması esansında kelimelerde bir yanlışlık yaparsam veya deneme yanılma yöntemiyle doğru olan harfleri yazmaya çalışırsam yan etkileri olur mu acaba? Lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz?