"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

daha büyük işler yapmak için tılsım

Bence çok faydalı ve ilginç bir tılsım ve çok kişinin aradığı bir şey.Biraz açarmısınız, davet kime ne için? iş yerinde bulunursa ne olur? Vekf gibi bir şey mi?,slm

urum merhaba bu siteden vefk yazan birini tanıyormusun?? benim celp için bir vefke ihtiyacım var yardımcı olabilirsen sana dua ederim olmazsanda dua ederim.

maddi olarak daha çaok büyümek kendinize göre daha büyük iş yapmak için aşağıdaki tılsım hazırlanır ve iş yerinde bir yere saklanır

Slm. değerli arkadaş. tısılm diye yazdığınız vefk ismi azam hatmi vefkidir hayır işlerine kulanılır. diye biliyom yanılmış hatırlıyom acba? yani tılsım olarak kulanılmaz vede yazılmaz.

bu konuda son noktayı koyacak birisi varmı..ben işyerime yapmayı düşünüyordum fakat kafam karıştı.urum üstaddan müsait olduğunda son noktayı bekliyoruz.zaman mekan gibi ayrıntılarıda paylaşırsa çok iyi olur.şimdiden teşekkürler

Bu tılsımı yazmak için bir şartları varmı bilgisi olan arkadaşların açıklamalarını rica ediyorum.

Geri