URUMHAMATAHAYİL
Yönetici

Değerli Taş - Krizolit
Aktifleştirici- Lavanta tütsüsü
Ağaç - Ladin
Afirmasyon Kelimeler:
Başarılıyım, başarı olmaya devam ediyorum, refah içindeyim, zaman benimle birlikte benim iyiliğim adına alıyor. Döngülerimi tamamlıyorum.
Dagaz, gökyüzünde geçiştir. Gündüz ve ışık ile ilgilidir. Bize çalışmanın, üretmenin, görmenin önemini hatırlatır. Saklanmışlar ortaya çıkar.
Her şeyin bitmeye mahkum olduğunu ve yeniden başladığını bildirir. Şuan için iyi ya da kötü ne varsa bitecek ve yeniden başlayacak. Üzülme, korkma, tükenme bitecek ve yeniden başlayacak. Bu defa yeniden başlarken istediğin şekilde kurabilirsin.
Dagaz şiirin de der ki; Yaradan'ın görkemli ışığı olan Gün, İlahi güç tarafından gönderilir; insanların sevgisi de gün gibidir, umut ve mutluluk kaynağıdır, herkese hizmet eder.
Dagaz hızlı bir değişim getirir. Eğer yeni bir forma kavuşmaz isek tekrar eder.
Ya kendi kendini yiyen yılan gibi kendisinden bilgelik üretir ya da sonsuz bir döngü gibi aynı şeyi tekrar eder.
Sen Gününü ( günlerini) nasıl yaşamak istiyorsun?
Runeyi çevirirsek, Dagaz'ı zamana ve onun sürekli akışına bağlayan, amacı zamanı hızlandırmak ya da geriye döndürmek olan formüllerde kullanmayı mümkün kılan bir kum saatinin ana hatlarını göreceğiz.
Şahsen benim için rune, döngüsel olarak bir daire içinde hareket eden sonsuz yılanın sembolü ile ilişkilidir. Bu değişen, dönüşen, ancak yine de orijinal formuna dönen enerjidir.
Formüllerde, bu runeyi bir şeyi değiştirmek için bir işaretçi olarak bulabilirsiniz. Her şey değişmeli dagaz bu değişim ihtiyacına iyi gelebilir çünkü haftanın runesi olarak olumlu bir sonuç getirebilir.
Ancak dikkat etmelisin bu runeyi gece kullanma.
Dagaz ile çalış;
Hayatınızdaki karanlık dönemin sonunu yaklaştırabilir ve durumun başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayabilir
Kalıcı veya kronik hastalıkların tedavisinde yardımcı olur
Çevrenizdeki insanların görüş ve tutumları üzerinde olumlu bir etkisi vardır.
Kendi tutum ve davranışlarınızı değiştirmenize yardımcı olur
Psikolojik istikrar ve iç uyum sağlamaya yardımcı olur.
Dagaz rünesini çizebilirsin, imgeleyebilirsin. Ne yapacağım, nasıl yapacağım diye sorma ip uçları yazı da var. İçsel rehberine güven ve dagaz runesinin enerjisi sana iyi gelecekse onunla ne yapacağını sana söyler.
Kutlu olsun.