"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cüzdana bereket gelse :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim de bir arkadaşım cüzdanında bereket için hurma çekirdeği taşıyor. Kendisi bu çekirdeği taşımaya başladığından beri cüzdanından para eksik olmadığını söylemişti. O buna inanmış sonuçta ve etkisini de görmüş.

Benim cüzdanda ikitane var ama bi halta yaradığı yok fakir fukara dolaşıyoruz :devil2:

Merhaba, Ben biilinçaltımda bolluk bilincimi çevirmek için özel hazırlanmış cd dinledim, fakat bollukla yada şansla ilgili herhangi bir değişiklik olmadı hayatımda :( niye değişmiyor benim bolluk bilinciimmmm :)

Cd ile birlikte olumlamalar yaptınız mı? 21 gün her akşam dinledinizse bir 21 günlük çalışma daha yapmanızı öneririm. :)

Arabi aylarin son cumasi sela ve ezan arasinda Arapca olarak su ayeti yazip cuzdaninizda tasiyin

وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ

Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş’(maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne).(Araf 10) senede bir değiştirin hazırlamış olduğunuz terkible faydasını görürsünüz bereket ALLAH c.c. tan

Bende Hıdırellezde gül ağaçlarının dibine koyduğum bozuk paralı daha sonra toplayıp kırmızı bir kesenin içinde cüzdanımda taşıyorum. Bende işe yarıyor. Sizde de yarayabilir

hurma çekirdeği ..kendiniz yıyp..cüzdanınıza koyarkende dılek tutun param eksılmesın hep bulunsun dıye ama asla çıkarmayın bende yaptım hıc parasız kalmam

Geri