"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cüzdana bereket gelse :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sewalim

Kayıtlı Üye
Cüzdanımda taşımak ve onun bereketini şansını arttırmak için yapabileceğim birşey arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Hıdırellez geleneklerinden birini uyguluyorum ben bazı seneler.. Belki siz de biliyorsunuz.. Hıdırellez öncesi 41 karınca yuvasından alınan toprak cüzdana konulabilir..

Cüzdanımda taşımak ve onun bereketini şansını arttırmak için yapabileceğim birşey arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir inanışa göre yılın ilk biçilen arpası cüzdanda taşınırsa bereket eksik olmazmış. Bunu Kırklarelinde bir lokantada duymuştum, köylüler esnafa arpaları veriyor onlar da kasalarına koyup getirene bahşiş veriyorlardı. Nedenini sorunca açıkladılar.

çok teşekkür ederim önerileriniz için ama hem ilk arpa hemde karınca yuvası bulmak çok zor istanbul gibi bir yerde :( keşke bulabilsem..

çok teşekkür ederim önerileriniz için ama hem ilk arpa hemde karınca yuvası bulmak çok zor istanbul gibi bir yerde :( keşke bulabilsem..

:) Önemli olan niyet değil midir? Sizde bir iki yuvayı 41 yerine sayarsınız :) Tabi ki uygulayıp uygulamamak size kalmış, ben olsam öyle yapardım.

anladım teşekkür ederim.Tabiki deneyeceğim. Eski cüzdanıma hep kötü enerji yolladığımı düşünüyorum.Şimdi kendme yeni mor bir cüzdan alıcam ve iyi enerjilerimi göndericem.Hemde tavsiyelerinizi uygulayacağım.

Ben mor cüzdan kullanıyorum. Mor cüzdanın parasız kalmayacağı gibi bir düşünce var. Allah'a şükürler olsun para azalsa bile bitmez. (bir tarafına hıdırellezdeki parayı uğur parası yaptım, ona hiç dokunmuyorum.)

Bu konuda çok tılsım var. en güzel uygulamalrı Anadolu uygulamalrında gördüm. Yukarıdaki arkadaşlarımızın belirttiği uygulamalar gibi. Bende hıdırellez de uygulama yapıyorum. Tabi bizim kültürümüzün hıdırellez anlayışı tarihi ve amacı farklı Türklerden.

Bizdeki uygulama otlarla yapılıyor. Haziran ayının 5 günü yapılıyor bizimki. Bir dağa tırmanıyoruz o dağa ağaçların altında toprağın içinde yetişen bir bitki var. Kader otu diyoruz biz ona. O toplanır asılır. Su ve toprağa değmediği halde çiçek açar . Biz o çiçeği alır saklarız.

Sayın Urum dağ-tepe tırmansak bile kader otunu tanımadıktan sonra ne fayda.. Kader otunu tanımamızı sağlarsanız memnun olurum. Su ve toprağa değmeden çiçek açması çok ilginç geldi, bereketi de cabası...

Bulması ve tanıması zor biz alışık olduğumuz için kolay oluyor. Bu haziranda fotoğrafını çeker koyarım siteye. Toprağın altında olduğu için birde sorun oluyor. Babannem toprağın altına gizlenmiş şeyleri bulmak için sopayla 4 sene eğitti beni.

Sayın Urum, resmi sabırsızlıkla bekleyeceğim resmi , ancak bulma konusundaki eğitimi kimden alacağım?

ben kendi adıma görsem de bulamam diye düşünüyorum.İstanbul da imkansız gibi gözüküyor.

Belki bir gezi düzenleriz ozaman tek bir yer çıkyor çünkü. harika bir yer. Dünyada iki yerde olan ağaç türleri var. Çadırları alır kamp kurmaya gideriz.

Ben mor cüzdan kullanıyorum. Mor cüzdanın parasız kalmayacağı gibi bir düşünce var. Allah'a şükürler olsun para azalsa bile bitmez. (bir tarafına hıdırellezdeki parayı uğur parası yaptım, ona hiç dokunmuyorum.)

Ben de çok severim mor cüzdanı ama 2 kere mor cüzdanım çalındığı için bir daha da mor cüzdan almadım.:(

Ben de çok severim mor cüzdanı ama 2 kere mor cüzdanım çalındığı için bir daha da mor cüzdan almadım.:(

Mor cüzdanınız bereketinden çok kalın görünmüş olsa gerek :ban::D Şaka bir yana geçmiş olsun.. Sadece hırsızları ve tecavüzcüleri tanıyıp yakalarına yapışan virüsler icat etmeli :devil2:

Geri