lGeceMavisi
Kayıtlı Üye
'Henüz corona cıkmadan önce rüyamda dünya çapında yoğun bulaşan bi salgının başladıgını gördüm bunun yurtdışında başladıgını da gördüm. Başlarda endişelenmiyordum ama salgın yakın çevreme kadar geldi. Kimse ne tedaviyi bulabiliyordu ne de hastalıgın nasıl basladıgını biliyorlardı. Öncelikle hastalıgın nasıl başladıgını öğrenmek istedim rüyamdaki dış ses bana ölü bir köpeğin çürümüş kafasında (hastalıgı varmış) mikroplar mutasyona girmiş ardından bi şekilde insana bulaşıyor sonra insandan insana. Bu bilgiyi veriyor. Tedaviyi öğrenmeye çalıştıgımda bunun kanla ilgisi oldugunu öğreniyorum. Bi çeşit kan nakli yaparak hastaların iyileştiğini görüyorum rüyamda.
Bu rüyayı corona cıkmadan 1 hafta önce gördüm. Bunu tweet attım tedavi kanda olabilir mi diye. (kimse görmedi) Geçen gün haber gördüm coronaya yakalanan kişilerin kanlarında coronayla savaşan antikorlar üretiyormuş kimilerinde yeterli üretip iyileşiyorlar yeterli üretemeyenlere ise kan plazması nakli yapılacak. Bu hastalıgın enfeksiyon geçirmiş bi hayvandan insana bulaşarak (onu yedikten sonra yarasa mı karınca yiyen mi ne oldugu bilinmiyor) başladıgı tahmin ediliyor. Rüyam hemen hemen herşeyiyle çıkmış oluyor.
Bu rüyayı corona cıkmadan 1 hafta önce gördüm. Bunu tweet attım tedavi kanda olabilir mi diye. (kimse görmedi) Geçen gün haber gördüm coronaya yakalanan kişilerin kanlarında coronayla savaşan antikorlar üretiyormuş kimilerinde yeterli üretip iyileşiyorlar yeterli üretemeyenlere ise kan plazması nakli yapılacak. Bu hastalıgın enfeksiyon geçirmiş bi hayvandan insana bulaşarak (onu yedikten sonra yarasa mı karınca yiyen mi ne oldugu bilinmiyor) başladıgı tahmin ediliyor. Rüyam hemen hemen herşeyiyle çıkmış oluyor.