Fehu
Kayıtlı Üye
Ya bence ne olur ne olmaz bi test yapınBenimde bugün boğazım ağrıyor,Omzum ağrıyor,Ve hafifte ateşim var umarım bende korona olmamışımdır.
Ya bence ne olur ne olmaz bi test yapınBenimde bugün boğazım ağrıyor,Omzum ağrıyor,Ve hafifte ateşim var umarım bende korona olmamışımdır.
İnternette "dr. aidin salih " hanfendinin videolarını izlemiştim. Açlık ile tadaviden bahsediyordu. Dizimde 2 aydir geçmeyen bir ağrı vardı. Kremlerle ağrı azalıyor ancak bırakınca tekrar ağrım aya devam ediyordu. Bendr 7 gün su orucu tuttum. Dizimde ki ağrı iyileşti. Artık krem kullanmıyorum. 11 günlük açlık orucu için kemikteki kanser yok olur diyor.Sevgili mabet üyeleri , hepinize merhaba.
Babamın 4 gün önce başlayan eklem ağrıları ve halsizliği üzerine test yaptırdık ve dün sabah testi maalesef pozitif çıktı.
Şu an evde ben (19) ve babam (52) varız.
Babam daha önce 2 defa zatürre atlattı.
Koronavirus ile mücadelede ne yapmam gerektiğini hala anlayamıyorum zira her kafadan bir ses çıkıyor. Beslenmenize dikkat ediyorum ancak bugün halsizliği arttı ve odasında inlemeye bile başladı. Inanılmaz korkuyorum. Yakında bende de belirtiler başlar büyük ihtimal. Bu hastalığı atlatmış olanlarımız varsa ne yaşadığını biraz anlatırsa çok mutlu olurum. Çünkü ateşi biraz çıktığı an panikliyorum. Önerilerinizi de beklerim. Teşekkürler
Dua etmekten başka yapacak birşey yok! Corona virüs tedbirde dinlemeyebiliyor.. En kral tedbiri alan kişide bile corona virüs gözlemlenebiliyor.. Aynı şekilde hiç tedbir almayan, maskesi çenesinde gezen bir kişide bile corona virüs gözlemlenmeyebiliyor..
Daha öncede söylemiştim bunu.. Corona virüs ilahi bir programdır.. Bir çok dilde taç anlamına gelmektedir.. Zaten doğal olarak taç çakra canlanmıştır zihninizde.. Doğanın, Allahu teala'nın bir programı ve yöntemidir corona virüs.. Kendini çok seven bir insanı yakalayabilir ve buna şaşırmayız.(örnek; Fatih Terim).. Fakat kendini görünüşte hiç sevmeyen bir insanıda yakalayabilir.. Çünkü biz onun içselliğini bilmiyoruz.. Allahu teala biliyor onun içselliğini.. 5 defa hacca gitmiş birisini yakalıyor.. Fakat 7-24 maskesiz gezen bir şarapcıyı yakalayamayabiliyor mesela.. Dediğim gibi içseli Allahu teala bilir..
Benim gözlemime göre bu virüs en çok kendini seven kişileri yakalıyor.. Çünkü Allahu teala kendini sevenlerden nefret eder.. Bir adam kendini seviyorsa Allahu tealaya karşıt ve düşmandır.. 5 defa hacca gitsede fark etmez.. Fakat bir adam berduş bir şarapcıdır fakat kendini sevmiyorsa o Allahu tealaya dosttur..
Çoğu fikre tabiki saygım var ama ben böylesine içi boş bir yazı ilk defa görüyorum.Dua etmekten başka yapacak birşey yok! Corona virüs tedbirde dinlemeyebiliyor.. En kral tedbiri alan kişide bile corona virüs gözlemlenebiliyor.. Aynı şekilde hiç tedbir almayan, maskesi çenesinde gezen bir kişide bile corona virüs gözlemlenmeyebiliyor..
Daha öncede söylemiştim bunu.. Corona virüs ilahi bir programdır.. Bir çok dilde taç anlamına gelmektedir.. Zaten doğal olarak taç çakra canlanmıştır zihninizde.. Doğanın, Allahu teala'nın bir programı ve yöntemidir corona virüs.. Kendini çok seven bir insanı yakalayabilir ve buna şaşırmayız.(örnek; Fatih Terim).. Fakat kendini görünüşte hiç sevmeyen bir insanıda yakalayabilir.. Çünkü biz onun içselliğini bilmiyoruz.. Allahu teala biliyor onun içselliğini.. 5 defa hacca gitmiş birisini yakalıyor.. Fakat 7-24 maskesiz gezen bir şarapcıyı yakalayamayabiliyor mesela.. Dediğim gibi içseli Allahu teala bilir..
Benim gözlemime göre bu virüs en çok kendini seven kişileri yakalıyor.. Çünkü Allahu teala kendini sevenlerden nefret eder.. Bir adam kendini seviyorsa Allahu tealaya karşıt ve düşmandır.. 5 defa hacca gitsede fark etmez.. Fakat bir adam berduş bir şarapcıdır fakat kendini sevmiyorsa o Allahu tealaya dosttur..
Ben söylenildiği gibi sabah akşam 1 bardak sütle ictim , çok büyük korkularım vardı. Ilk gün biraz mide bulantısı oldu. Sonrasında hicbir şikayetim olmadı. Plaquenil kullanacak olup da korkan varsa söylemek istedimBu arada , bende de pozitif cıktı . Plaquenil diye bir ilaç yazdilar. Yan etkisi çok olan bir ilaç olduğu için korkuyorum. Ilk tableti yuttum beklemedeyim