"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok kısa sürede Biyokinezi yapabilen var mı? Acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Broesse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Broesse

Kayıtlı Üye
Biyokinezide profesyonellesmis bir üstad lazım. En cok ilgimi ceken ve bence en önemli yeteneklerden biri. Biz insaniz ve benim inancima gore en ustun varlik insandir. Ben vicudumda her parcaya hukmedebilmek isterim. Boyle birsey olabilirmi? Cidden bu isten anlayan ve uygulayabilen bir kisiye cok sorularim var

Lütfen böyle konular açmadan önce forumda araştırma yapın. Birde sanki biyokinezi yapan birini bulamazsanız yarım saat içinde ölecek gibi "Acil" yazmanız komiğime gidiyor. Bu konuda kendinizi geliştirebilmeniz için en önemli unsur sabırdır. Açtığınız konuya bakarsak, ne yazık ki bu sizde yok.

Biyokinezide profesyonellesmis bir üstad lazım. En cok ilgimi ceken ve bence en önemli yeteneklerden biri. Biz insaniz ve benim inancima gore en ustun varlik insandir. Ben vicudumda her parcaya hukmedebilmek isterim. Boyle birsey olabilirmi? Cidden bu isten anlayan ve uygulayabilen bir kisiye cok sorularim var

Bir üyeden özel yardım almak yasak.

Biyokinezi ile ilgili onlarca konu forumda mevcut. Bilgiler önünüze tepsi olarak koyulmaz.Araştırarak bulursunuz.
Kısa bir araştırma ile gerekli bilgileri bulursunuz ve okuyarak kendinizi geliştirin. :)

İstediği kadar profesyonel olsun saniyesinde bile yapsa size saniyesinde yapmayı öğretemez yine aynı sabırla,aynı zamanla ilerlersiniz.

Tamam kanka dövseydin. Kusura bakmayın sitede yeniyim. Zaten artık açtıgım konuya gerek duymuyorum. Buyukannem bu tur islerle ilgili oldugunu duydum. Gozlerimin onunde 2 dakika icinde gozlerini masmavi yaptigini gordum. Bu cok ürpertti acikcasi. İnanmamistim biyokinezi olayina gerceklik kaniti ariyordum. Bu yetenegin bende var oldugunu sadece gelistirmem gerektigini soyledi. Bende calismaya basladim. Yinede yardimlariniz icin saolun. Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri