"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok Çok Eski Kenzul-Havas Büyü Kitabı

Saray kütüphanesi bir açılsa herşey meydana çıkacak. Osmanlı hanedanları ne kadar büyü kitabı var hepsini toplamış, bir çoğunu yaktırmış bir çoğunu da gizli hazine olarak saklıyordu. Orjinal metin çok az sayıda da olsa arap yarım adasında kalmış ve onlardan arta kalanları uygulamaya çalışıyoruz bizde. Ama çevirinin çevirisinin çevirisi.. İsyanım buna işte :D Gerçi sağolsun sevgili moderatörlerim isyanımı hemen bastırıyor:D

Konunun doğruluğuna inanmayanlar varmış, ben başta da belirtmiştim cevirmek isteyen varsa sayfaları çekip göndericem diye nerden vardı olmadğına onu anlamadım :)) ama söylediğinide cidiye aldım, en kısa zamanda fotoları sayfa sayfa koyacağım.. burda tam olarak cevirin öyleyse.

Merhabalar ben ****. Trabzonlu'yum ve Trabzonda yaşıyorum. İstersen sayfaları tek tek yada herhangi bir yerinden birer parça olarak gönderirsen (arapça yada türkçe farketmez) tercüme ederim. Selamlar

Ad, soyad, mail paylaşımı, flood yasaktır.

Geri