benimle
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
5 yıldır sevmediğim bir insanla zorla beraberim. çoğu kez bulunduğum şehirden kaçtım ve bi şekilde beni kandırarak tehdit ederek ceza evine attırmak gibi iftira girişimlerinde bulunmaya kalktı. artık kendisinden korkuyorum ve şiddet ,,baskı tehdit...
onun keyfine göre hareket etmek durumunda kaldım. ben nekadar ayrılmak istesemde ayrılamıyorum bunun hukuki tarafınada başvurdum ama ifademi şiddetle geri aldırdı.. çok büyük problemler yaşıyorum psikolojimi altüst etti kurtulmak istiyorum. ne yaptıysam kurtulamadım sevmediği tiksindiği herşeyi yaptım ben pes ettim o etmedi. artık bu kötü kabusun bitip , yeni bir hayat doğmasını istiyorum. artık okadar korkuyorumki bana zarar vermeden beni bulunduğum şehirden çevremden etmeden benden ayrılmasını istiyorum.. ne karşılaşmak istiyorum nede ismini cismini duymak okadar bıktım yanii.. bana yardım ederseniz çok sevinirim. Yıllardır Allah'ıma sığındım dualar ettim her gece gözyaşlarım yanaklarımda uyuyorum.. artık buna son vermek istiyorum ne olur yardım ediin...
5 yıldır sevmediğim bir insanla zorla beraberim. çoğu kez bulunduğum şehirden kaçtım ve bi şekilde beni kandırarak tehdit ederek ceza evine attırmak gibi iftira girişimlerinde bulunmaya kalktı. artık kendisinden korkuyorum ve şiddet ,,baskı tehdit...