Çocukluğumdan itibaren yaşadığım Paranormal olaylar ve Süregelen Olaylar Hk. Danışma

Sein

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Tem 2020
Mesajlar
3
Tepkime puanı
5
Merhabalar. Forumu henüz dün görüp, mitolojiye az da olsa ilgim olması ve başlıkta da olduğu gibi çocukluğumdan itibaren bazı Paranormal olaylar yaşamam üzere bu konuyu açma ve sizlerden bu şeylerin neden gerçekleştiği hakkında fikirlerinizi almak istedim.

Paranormal olaylara dair ilk anım şu şekilde:

1. ) Henüz annesi ile yatan bir çocuğum. Muhtemelen ilk okul 2. veya 3. sınıfa gitmekteyim. Saat geceydi ve gözümü anlam veremediğim şekilde evin oturma odasındaki tekli koltuğun arkasında açmıştım ve koridorda uzun ve siyah bir varlık geçiyordu. Ardından yatağa nasıl geldiğimi hatırlamadığım bir şekilde yatakta gözümü açtığımda havada karanlık bir cisim hatırlıyorum ancak bu cisim olayı tam olarak net hatırladığım bir şey değil. Ancak oturma odasında gördüğüm koridordaki uzun varlıktan fazlasıyla eminim.

2.) Yine bu yaşlarda başka bir evde kalırken yeniden koridorun tam karşısında bulmuştum kendimi. Ve yine koridordan uzun ve siyah bir varlığın geçtiğini görüyordum.

Not: bu ilk iki anının Rüya mı yoksa gerçek mi olduğunu "tam" olarak kestirememekle birlikte büyük bir oranda gerçek olduğunu anımsıyor ve rüya olmadıklarını düşünmekteyim.

Not:2 Bundan sonraki olaylar "rüya mı" vb şüphe ihtimali olmayan, yaşadığımdan emin olduğum şeyler.

3. ) Yine aynı yaşlardayım ve yine 1. olayı yaşadığım evdeyim. Yatağın sol tarafındayım ve sağımda annem yatmakta. Yatağın sol tarafındaki duvarda da pencere bulunmakta. Ve yine gece saati. Tam başımda dikilen ve bana değil de hemen yanımdaki duvardaki pencereye doğru bakan yine siyah ve uzun varlık. Çocuk olmamın ve o şeyi başımda dakikalarca görmemin sebebi ile dakikalarca uyuyamadığımı hatırlıyorum. Korkudan tabii ki sağıma dahi dönemiyor ve haliyle de annemi uyandıramıyordum. Muhtemelen bir süre sonra korkarak da olsa uyumuş olmalıyım ki sonrasını hatırlamamaktayım.

4. ) Şimdiye dek anlattım üç olayın da yaşandığı evlerden daha başka bir evde kalıyorduk. Sabah saatleriydi bu sefer ve sese uyanmıştım. Annem genelde mutfakta radyo dinleyen biri olurdu. Bu sefer yaşım biraz daha büyüktü ve orta okul 1 ya da 2. sınıfa gittiğimi hatırlıyorum. Sese uyandım ve kafamın içinde resmen yüzyüze konuştuğunda duyduğun bir insan sesinden ziyade radyodan gelen bir ses gibi sesler vardı. Haliyle annemi mutfakta sanıp gittiğimde mutfakta yoktu. Diğer odalara baktığımda orada da yoktu. Abim de yoktu. Ev tamamen bomboştu ve ben bu sesleri duyuyordum. Sesler ben ancak evde kimse olmadığını fark ettiğimde kesilebildi.

5. ** ) Bu olayın yaşandığı zaman içerisinde çocuk aklı ile orta okul'da bir sınıf arkadaşım ile okuldan kaçıp biraz internet kafe'de zaman geçirmenin ardından dışarıda geziyorduk okul çıkış saatine dek. Ve onunla yürürken birden sarsılarak dizlerimiz üzerine düştüm. Buraya kadar pek bir sorun olmayabilir ve bu olay bir miktar paranormal olaydan ziyade size danışmak istediğim bir olay. Öyle ki o yüzden yıldız işareti koydum. Çünkü yaşamım boyunca herhangi bir hastalık tanısı konulmamış, Herhangi bir bayılma dahi yaşamamış biriyim. 22 Yaşındayım ve şimdiye dek düzenli bir ilaç dahi kullanmadım. Haliyle vücudum, bağışıklık sistemim vb sağlam ve bunu birkaç kişiye söylediğimde "o an oralarda olan bir varlığın sana aşk veya başka sebeplerden yerleşmiş olabilir"dediklerini duymuştum. Bu paranormal bir olaydan ziyade size danışmak istediğim bir şey.

6. ) Aradan yıllar geçti ve bambaşka bir ev daha.. uzun bir süre benzer bir paranormal olay yaşamamış olduğumu hatırlıyorum. Lise 3 veya sonuncu sınıfa gidiyordum. Okulum evime yürüme mesafesinde olduğu için ilk ders saatinden 25,30 dakika önce uyanır, yatakta biraz müzik dinler ve öyle giderdim. Uyanmıştım ve odamın kapısının %70'i buzlu cam ve alt tarafı tahtaydı. Buzlu camın oradan 2 veya 3 kez çok küçük boyda bir şeyin geçtiğini gördüm. Ve haliyle abim annem ve ben kaldığım için ve evde de o boylarda birinin olması imkansız olduğu için ilk baktığımda şaşırmış olmamla birlikte biraz daha bakındığımda hızlıca küçük boylarda bir şeyin gördüğünü bir veya iki kez daha gördüm. Buraya kadar yine pek paranormal bir şey olmuyor gibi olabilir. Okula gidip okul sırası için beklediğimde rutin olarak sıra toplanana kadar erken geldiğimiz için konuştuğum arkadaşıma bu olayı anlattım ve kendi de şaşırarak bana aynı sabah, okula gelmeden önce yaşadığı şeyi anlattı : okula gelmek için uyandığını ve elini yüzünü yıkamak için lavaboya giderken koridoru gördüğünü ancak koridora gitmeye çalıştığında kapıya çarptığını söyledi. Ve bunu anlatırken baya şaşırarak anlatıyordu. "Koridoru görüyorum ama kapıya çarpıyorum" diyordu. İkimizde aynı sabah bu tarz bir olay yaşamıştık bu konuda da yorumunuzu merak ediyorum.

7. ****) Yine ortaokul zamanalarında birkaç kez yaşadığım ancak uykudayken bilincimin açık olması sebebiyle mi yoksa daha önce birkaç insanın bana aşık varlık demesi sebebiyle aşık varlık tarafından mı acaba? diye düşündürdüğü bir anım daha var:
Sabah 5 buçuk 6 saatlerinde yorganım yatağımdan düşmüş olurdu bazen. Ve "kalk yorganını kaldır" şeklinde uyarılarla uyanırdım. Ancak bunu kendi bilincim ile mi yoksa bir paranormal olay sebebiyle mi yaşadığımı kestiremiyorum ve bu birkaç kez olmuştu.


Ek olarak ve en çok yorumunuza ihtiyacım olan genel bir durum ise : Çocukluğumdan itibaren dudak ısırılan bir çocuktum nedenini bilmediğim şekilde. Özellikle beni pek sık görmeyen insanlar tarafından fazlasıyla övülür,sevilir ve buna rağmen de alçak gönüllü ve efendi bir çocukluk yaşardım. Öyle ki beni ilk defa gören veya yıllar sonra gören insanların dahi ellerini yanaklarına koyup beni dinlediklerini hatırlarım. Bir akraba kendi ve başkalarının çocuklarına tepki gösterip, şunu yapmak yok artık size dediğinde sessiz ve çekingen bir çocuk olmama rağmen bana bakıp " .... (Ben) hariç" dediklerini hatırlarım. Tabiri caizse yıldızı parlak veya artık buna ne deniyorsa öyle bir çocuktum. Ve bu tepkilerin getirdiği herhangi bir şımarıklık olmadan hayatıma aynı şekilde sessiz bir şekilde devam ederken her şey sanki tam tersine dönüştü. 9 dersim var ise 7 tanesi 1 idi ve geri kalan ikisi beden eğitimi ve görsel sanatlar olurdu. Yıllarca böyle oldu.

Hayatım boyunca yaşıma göre olgun biri olmam sebebiyle ve ilişkilerimi birkaç haftalık ilişkilere aşk adını koymaktan öte, daha ciddi bir çerçeveden bakmama rağmen hiçbir ilişkim iyi bitmeyip, çok kötü travmatik etkilerle bitti ve bu etkilerin tamamı karşı tarafa değil, bana oldu. Üniversitemin Uzm. Psikologuna giderek "Bir kişi neden bunları yapar" dedirtecek şeyler yaşıyordum ilişkilerimde. Fazlasıyla iğrenç, kaldırılamayacak ve bunun akabinde hala devam eden bir güven problemi oluşturacak şeyler yaşadım. Ele avuca alınır 2-3 ciddi ilişkim oldu ikisi ağır aldatılmalar ve aralarından biri çok ciddi ve sindirmekte zorluk çektiğim büyük bir yalan ile sonlanmıştı ve yaşadığım tüm ilişkilerde sürekli aldatılmak ile birlikte buna rağmen terk edilen kişi ben olageldim hep. Ve yeni bir ilişki yapmak istediğimde ise tamamiyle bir şeyler oluveriyor ve çok kötü şekilde sonlanıyor hepsi.

Sözünü ettiğim kendi çocuklarına ve başkalarının çocuklarına yasak koyan ancak bana bakarak " **** hariç" diyen şahıstan hayatım boyunca şüphe duydum. Öyle ki anneannemler, annemler dahi o kadının büyücü olduğunu, eve büyü yaptığını söylerlerdi. Anneannemler ile kaldığımız süre boyunca onlarla birlikte iki ev değiştirdik ve o evlerde domuz yağı, çarşafın içinde hiç bozulmamış bir adet patlıcan, kapının önündeki su saatinde kumaşa sarılı simsiyah bir taş ve daha nicesi. Tüm bunları düşününce aileme ya da bir şekilde bana yapılmış bir büyü olabilir mi veyahut musallat vb şeyler söz konusu olabilir mi bilemiyorum.

Yıllar geçmesine rağmen söz konusu kadına karşı hala şüphe duymakla birlikte özellikle uzak duruyorum. Öyle ki anneannemler ile altlı üstlü oturduğumuz eve geldiğinde önce anneannemlere, sonra bizim eve geldiğinde kapıdan girer girmez anneme karşı "Dur senin tuvaletini kullanayım bir kere de" diyerek direkt olarak tuvalete girerdi ve ben o zamanlar pek büyük olmasam dahi o hareketlerinden sürekli şüphelenirdim.

Önemli bir ek olarak : ebeveynlerim ayrı ve annem ve abim ile kalmaktayım ancak abim ile kelimenin tam anlamıyla ciddi bir şekilde sebepsiz bir düşmanlığımız olup, annem ile ise de ciddi bir anlaşamama, sürekli kavga etme durumu söz konusu yıllardır. Başka bir şehirde üniversite okuduğumda dahi o ya da ben aradığımda telefonu tartışmadan, bağırmadan kapatmak kaçınılmazdı neredeyse. Ki bu sadece benim çekirdek ailemde değil, annemin de ailesini, yani anneannemleri ve kendi kız kardeşleriyle olan ilişkilerinde de böyle. kavga ve tartışma olmadan 2 veyahut 3 hafta durmak yıllardır kaçınılmaz.

Yıllar geçti arada o kadınla iletişimi kessek de birkaç gün önce o kadın tekrar bu eve eve ardarda 2 veya 3 gün geldi. Ardından burun operasyonu geçirmeme ve aradan 1.5 yıl geçmesine ve hiçbir kanama olmamasına rağmen söz konusu kadının ziyaretinden sonraki gün uyanır uyanmaz mutfak masasına oturduğumda burnumdan bir şey aktığını fark edip elimi birkaç saniyeliğine kaşır gibi dokunmam ve tekrar telefona elimi götürmem sonucu masaya burnumdan kanlar damladığını gördüm.
Ertesi gün ise Anneannemin sebepsiz yere burnunun kanadığını duydum.

Fazlasıyla uzun bir yazı oldu sanırsam ve bunlara rağmen paranormal yaşantılar hakkında nedense hala eklemeyi unuttuğum yaşanmışlıklar var gibi hissediyorum. Eğer zaman ayırıp okuduysanız ve fikrinizi belirttiyseniz teşekkür ederim şimdiden.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sein

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Tem 2020
Mesajlar
3
Tepkime puanı
5
Tekrardan Merhaba. Fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
 
Üst