"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇocuĞumdakİ İlgİnÇ durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duhanözlem

Kayıtlı Üye
ArkadaŞlar sİzlere bİr sorum olacak.7 yaŞinda bİr oĞlum var arada bİr gÖzÜnÜn ÖnÜne Şekİllerİn geldİĞİnİ sÖylÜyor ve sorduĞum sorulara cevap verİyor.bu olay 5 yaŞindan berİ araliklarla devam edİyor bunun İÇİn yapmam gereken bİr Şey varmidir.ÇocuĞumu yanliŞ yÖnlendİrmek İstemİyorum.
MaŞallah gÖzlerİnden iŞik fiŞkiriyor

O yaşta birinin gerçek ile hayal dışını ayırt edememesi durumunu yaşaması normal. Ama sizin çocuğunuza bunun ayırdımını anlatabilmeniz öğretmenizde gerekli. Çocuk Psikolojisi üzerine kitaplar okuyarak ona nasıl davranmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Bir psikologtan bilgi edinedebilirsiniz. Çocuğunuz şuan gayet normal.

Çocukların evrene bakışları, yetişkinler gibi mantık çevresinde değildir. bu yüzden saf bir şekilde baktıkları için yetişkinlerin görmediklerini görebilirler, eğer hayali bir arkadaşı varsa, (bizim hayali diye tanımlamamız) bu konuda bir şey yapmaya gerek yok, eğer bir yeteneği varsa, ona inanmadığınızı, yalan söylediğini, saçmaladığını söyleyemeyiniz, tehlike arz eden bir şey yok ise dinleyiniz.

Göz doktoruna mutlaka gidiniz, eğer bu psişik bir durum değilse, göz sarası olabilir, göz tansiyonu olabilir, eğer beyninde ve gözlerinde bir sorun yoksa (inşallah yoktur) normal hayat akışınıza devam edin.

Orb Denen Şeyler olabilir göz önüne gelen küçükken benim çok gözümün önüne orb gelirdi.

Çocuğunuz zihinsel gelişim açısından işlem öncesi dönemin sonunda veya somut işlemler döneminin başında olabilir. İşlem öncesi normalde 2-6 yaş arası ve somut işlem dönemi normalde 7-11 yaş arasıdır. Bu durumda 7 yaşında normal bir çocuğun yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi hayal ile gerçeği ayırt edememe durumu mümkün değildir. Bu durum daha küçük yaşları kapsayan duyusal-motor evrede görülebilir.
Yani gözünde bir sorun olabilir ya da zihninde. Doktor yardımı almalısınız, Allah şifa versin.

iyi akşamlar hayali arkadaşı olduğunu tahmin etmiyorumda yanlız gözünün önüne gelen olaylar genelde yattığında ve gözlerini kapattığında gördüğü yerleri insanları anlatıyor.Hatta kendiliğinden mi üretiyor diye 1kaç kez bende sordum oğlum kardeşin olacakmı ne olacak diye genelde erkek kardeş istemesine rağmen hayır kız olacak ve bebeği bile tarif etti bende çok üzerine gitmedim.acaba durugörü falan olabilirmi yoksa başka birşeymi endişelerim var.yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla

Kusura bakmayında çocuğunuza bildiğiniz falcı muamelesi yapmışsınız. Çocuk bu yetişkin değil. Ondan yetişkin gibi düşünmesini beklememelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri