I.A.B.W.A.I
Kayıtlı Üye
Cinlerle çok kolay iletişime geçebiliyorum. Bunun sebebi nedir. Ve konuşmalarından çok zekasız yaratıklar olduğunu anlıyorum.
Cinlerle siz istediğinizde mi onlar istediğinde mi iletişim oluyor? İletişim nasıl ve ne sıklıkta gerçekleşiyor?Cinlerle çok kolay iletişime geçebiliyorum. Bunun sebebi nedir. Ve konuşmalarından çok zekasız yaratıklar olduğunu anlıyorum.
Sana bilgi veriyorlar minnet duyman gerekirken zekasız varlıklar diyorsun.Bence onlarla ne gibi özelliklerim var diye konuş.Cin alemini oturup dinliyorum demedim, onlar gelip benim alemimi izliyorlar. Ve bana yaratılışıma aykırı şeylere sahip olduğumu -sahip olmamama rağmen-söylüyorlarü, bunu sürekli tekrar ediyorlar bu yüzden zekasızlar anlaşabilmişizdir umarım.
Sana bilgi veriyorlar minnet duyman gerekirken zekasız varlıklar diyorsun.Bence onlarla ne gibi özelliklerim var diye konuş.
Hayır alışıla gelen gibi değil. Bu başka bir şey. Korkutmaya çalışıyorlar bilgi değil.
Cinlerin de insanlar gibi karakter özellikleri vardır. Kimi eğlenceyi sever, insanlarla uğraşmayı, korkutmayı sever. Ama bu demek değildir ki cinler zekasız varlıklardır.
İnsanlar iletişime geçen cinlerin büyük çoğunluğunun korkutmayı sevmelerinin nedeni korku enerjisiyle beslenmeleridir. Siz korktuğunuz zaman farklı bir enerji salgılanır bu enerji onlar için besin gibidir.
Size bilgi vermiyorlar sadece sizle eğleniyorlar gibi gözüküyor.
Eğlenmek değil, hayatımın gidişatı onları çileden çıkarıyor ve beyfendiler hanımefendiler dayanamayıp çomak sokmaya çalışıyorlar.
Korkuyla yada korku enerjisiyle beslenmezler. Öcü yada korkunç yaratık değiller ki, korkuyu sevsinler.
Korkuyu değil, insanın yaydığı enerjiyi sevebilirler. Korku sadece bir araç, bir balonu patlatmak gibi.
Gün içinde normal ruh halindeyken enerjimiz sabittir. Ama korktuğumuz heyecanlandığımız yada panik yaptığımız sırada, enerji akışımız bozulur.
Düzenimizin bozulmasını korku yada üzüntü vs. Etkikeyebilir, bu olunca enerjimizi sabit tutamaz, bedenimizden dışarı doğru yayarız. Yaydığımız ve besin denilen şey korku değil, enerjimizdir.
İnsanları korkutmaları sabit enerjimizi bozup, bir boşluk yaratarak dışarı vermelerini sağlamak içindir. Yani korkuyla beslenmezler.
Bazı varlıklar korkutmaya gerek bile duymadan, enerji çekebilir.
Daha az güçlü olanlarsa, korkutarak bir boşluk açmaya çalışırlar ancak böyle enerjiye ulaşabilirler.
Aynen bende bunu dedim. Korkuyu değil, korku anında kaçırdığımız enerjiyi severler.Korku, henerjimizilarındakaçırdığımıji akışı sağlanır. Cin gibi varlıklar ise bu çıkan enerjiyle beslenirler, bu onları öcü yapmaz. Enerjiden var oldukları için enerjiyle beslenirler. Korkuyu değil, korku anında çıkan enerjiyi severler. Korku anında büyük bir enerji akışı sağlanır. Sizinde dediğiniz gibi korku anında çevremize daha çok enerji yansıtırız.![]()
Kurallarda varlık çağırma yasaktır yani nasıl konuştuğunu anlatamaz.Sadece melek davetleri yasak değildir.nasıl iletişime geçiyorsun ?
cin alemi insan alemi gib değildir yasak olduğu için konuyu tam olarak anlatmayacağım ama sana akıl oyunları yapıp seni intihar ettirdiklerinde bakalım sen ne yapmaya çalışıcaksınCinlerle çok kolay iletişime geçebiliyorum. Bunun sebebi nedir. Ve konuşmalarından çok zekasız yaratıklar olduğunu anlıyorum.
İnihar ettirme durumu ciddi musallatlarlarda olur..Musallat kelimesini burda bir daha vurgulamak istiyorum.Bir varlığın size görünmesi duyulması yada hissedilmesi yada rüyalarda zuhur etmesi MUSALLAT değildir.cin alemi insan alemi gib değildir yasak olduğu için konuyu tam olarak anlatmayacağım ama sana akıl oyunları yapıp seni intihar ettirdiklerinde bakalım sen ne yapmaya çalışıcaksın