isa
Banlı Kullanıcı
merhaba site yetkilileri ve tecrübeli arkadaşlar kaç gecedir yatarken kafamda bi sürü sesler falan vardı içimde sıkıntı vardı geceleri yatamıyor rahatsız oluyordum ve sabahları çok bitkin bir şekilde uyanıyordum dün gece rüyada ama gerçek gibi yarı uyanık vaziyette köydeki samanlığımızdaydım ve bi anda karşıma beyaz kıyafetli biri geldi cindi yani bunu biliyorum direk konuştuk burda çok cin var dimi dedim ben burdan küçükken beri korkuyordum ve cinlerin burda çok olduğunu düşünüyordum dedim tahmin edemeyeceğin kadar çok dedi celp ve vefk hakkında bi kaç soru sordum ama cevap vermedi bana sustu sonra bana ismini söyledi beni çağıracağın zaman bu ismi söylemen yeterli dedi ismini veremem ama sonra bi an kayboldu ve ismini söyledim tekrar geldi falan bir gün sonra tektim tv izliyordum ayrıca tek yaşıyorum zaten geldiğini hissettim nasıl demeyin insan anlıyor inanın garip bi duygu tv yi kapattım hoşgeldin falan dedim sonra kopukluk yaşadık bi arkadaşım var o cinlerle görüşmeler yapıyor sürekli ona söyledi durumu ve ismini verdim ona çağırdı benle alakalı falan uzun bi konuşma yapmışlar benim henüz tam anlamıyla hazır olmadığımı söylemiş falan ama arkadaşım çağırınca geliyor hemen birde bana ismi azam duasını sürekli okumamı söyledi anlamıyorum garip bir duygu arkadaşıma da söylemiş ismi azam duasını devamlı okusun demiş bu varlıkla daha yogun irtibatı nasıl kurabilirim benim başımda kalabalık oldugunu ve onların ona engel oldugunu söylemiş arkadaşıma o yüzden kopukluk yaşıyormuşuz bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler