Merhabalar. Bir sure sonra tekrardan forumda aktif olmaya basladim. Sebebimse şu;
Bu gece abim diyebilecegim bir insanla oturduk sohbet ettik. Kendisi musluman bense deist biriyim. Kendisi cinlerle olan olaylarini anlatti ve farkinda olmadan cinle evlendigini ve cocugu oldugunu soyledi. Her ne kadar nasil oldugunu falan sorsam da bana cevap vermedi sorularimi yanitsiz birakti. Yalnizca merak ediyorum biraz arastirma yaptim ancak pek saglam bir bilgiye ulasamadim. Ulastigim tek sey cogu kaynakta bunun mumkun olduguydu.
Peki bu nasil mumkun oluyor? Bir insan bir cinle nasil evlenebiliyor?
Veya cocugu nasil olabiliyor cinsel iliskiye girilebiliyor mu?
Eger ki evlenip cocuk yaptik diyelim. Olan cocuk diger insaar tarafindan da gorulur mu?
Sadece merak ediyorum umarim yanlis anlasilmam
Birde konuyu acarken telefondan girmek zorunda kaldim. Hatam olduysa affola.
Hayirli forumlar herkese
Bu gece abim diyebilecegim bir insanla oturduk sohbet ettik. Kendisi musluman bense deist biriyim. Kendisi cinlerle olan olaylarini anlatti ve farkinda olmadan cinle evlendigini ve cocugu oldugunu soyledi. Her ne kadar nasil oldugunu falan sorsam da bana cevap vermedi sorularimi yanitsiz birakti. Yalnizca merak ediyorum biraz arastirma yaptim ancak pek saglam bir bilgiye ulasamadim. Ulastigim tek sey cogu kaynakta bunun mumkun olduguydu.
Peki bu nasil mumkun oluyor? Bir insan bir cinle nasil evlenebiliyor?
Veya cocugu nasil olabiliyor cinsel iliskiye girilebiliyor mu?
Eger ki evlenip cocuk yaptik diyelim. Olan cocuk diger insaar tarafindan da gorulur mu?
Sadece merak ediyorum umarim yanlis anlasilmam

Birde konuyu acarken telefondan girmek zorunda kaldim. Hatam olduysa affola.
Hayirli forumlar herkese