cinlerle arkadaş olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynepsu98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z

zeynepsu98

varlıklarla iletişime geçenler yazarsa sevinirim deneyimlerinizi merak ediyorm
hani hep böyle insanlar genelde eğer onlarla iletişime geçerse ne biliyim büyüdür faldır veya farklı işlemlerde kullanıyo anlaşmalar yapıyolar ya bu varlıklarla hiç arkadaş olan yok mu 😔 korku filmi izlerken hayaletle empati kurdum birsürü varlık var illa birinden biri iyi huyludur hiç mi arkadaş olmak istemiyolar bizle

not: hem merak ettim hemde eğlence amaçlı sordm sizi seviyorum gizlimabet halkı

Ay ne demezsin o kadar çok ki :D işin şakası ciddi sıkıntı mevzu öyle kolay kolay olmaz oda müslüman olana denk gelirsin ben musallatlık çektim o günleri bi ben bilirim bi Allah bilir öyle diyim.
bunlarda pek bi kasıntı canım musallat olunca ellerine ne geçiyosa

Ya insan onlara musallat oluyorsa
bu konu hakkında forumda bi yazı okumuştum sanırsam hüddamlar hakkında bi konu başlığı vardı biriside onca belalı tehditkar sözlerle ayağınıza çağırıyosunuz anlaşma yapıyosunuz sizinle ilk bulduğu fırsatta uğraşmaktan çekinmeyecektir yazmıştı o tarz bir şeyden mi bahsediyosunuz sevgili urum

Varlıklar müslüman olunca ne değişiyor anlamıyorum.
Varlıkların dini olmasını anlayamıyorum.Diyelimki müslüman bir cin var bu cin neye göre müslüman? Kuran mı okuyor?Namaz mı kılıyor? Oruç mu tutuyor? Bunlar insanlara göre şeyler.Eğer Müslüman bir cin varsa o zaman pastafaryan(makarnaya tapan) bir cinde mi olabilir? Saçma geliyor.Bu varlıklar insanların inandıkları şeylere bakıp mı inanıyorlar.Bence varlıklardaki din olayı hadimleri ayırmak için kullanılan bir şey.

hani hep böyle insanlar genelde eğer onlarla iletişime geçerse ne biliyim büyüdür faldır veya farklı işlemlerde kullanıyo anlaşmalar yapıyolar ya bu varlıklarla hiç arkadaş olan yok mu 😔 korku filmi izlerken hayaletle empati kurdum birsürü varlık var illa birinden biri iyi huyludur hiç mi arkadaş olmak istemiyolar bizle

Arkadaş derken nasıl bir arkadaşlık ?
Gezmek için mi, dedikodu için mi yoksa yiyip içip alışveriş yapmak gibisinden mi 🤔

Hoş kelime.

Varlıklar müslüman olunca ne değişiyor anlamıyorum.

Müslüman derken, iyi taraf / kötü taraf ( kime göre ) ayrımına kılıf bulmak için tanımlanıyor sanırım. Etimoloji diyor ki ;

Müslümanlık = Allah’a teslimiyet
Yani başkasına hizmet = teslimiyetin bozulması

Başkasının emrine giren varlık tanım gereği Müslüman olamaz.
Kavramlar arası karmaşa neden var demeyeceğim sebebi gayet açık..

Müslüman olup ve ayriyetten de iyi olan bir cin ile arkadaşlık bağı kurman imkansıza yakın bir ihtimal.

1 defa telepati yoluyla iletişimimiz oldu, insanlarla bile samimi bağ kurmak zorken bir cinle arkadaşlık "bence" namümkün. Tanıdığım güzel bir kız vardı, arkadaş gibi iletişim kurduklarını, cinin kendisine istihbarat verdiğini söylüyordu. Kız, uzun yıllar aşk/iş hayatında dikiş tutturamadı. Eğer iddiası doğruysa, bu arakadaşlık değil bence tek taraflı bir ilişkiydi. 🫤

her müslüman olan insan iyi mi ya cinlere neden ayrımcılık yapıyoruz dinle kişilik belirlenmezki
Beni yanlış anlamışsınız. Müslüman olmayan cinler ile arkadaşlık kurmak imkansız demiyorum. Ki böyle birşey demek çok mantıksız olur. Yani mümkün. İmkansız diye birşey de yok. Ama illa bir dost edinecek olsaydım, bir Müslüman cin ile irtibat kurmaya çalışırdım. Herkesin kendi tercih meselesi.

müslüman olmayan kötüdür mü? 4300 tane inanç sisteminin sadece insanlar için olduğunu düşünürsek ne büyük bir idea bu böyle
Her Müslüman olmayan elbette kötüdür diye birşey yok. Tercih meselesidir sayın URUM. Ama cinler ile arkadaşlık kurmayı mantıksız buluyorum. Bir insan bunu kaldırabilecek bir potansiyele sahip değildir. Bunu genel anlamda söylüyorum. İstisnalar var ve var olmaya da devam edecek.

Geri