"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinlerin Yapısı Nasıldır? Cevap İçeride.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan grimorie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben rüyamda görmüştü bi kere çok bilgili bi hocaya danıştım o rüyanda gördüysen gerçektir demişti. ama o kadar güzel ve korkunç bi varlıktı ki kanatı ve simsiyahtı çok korkmama reğmen cidden çok güzeldi bence içlerinde güzel olanlar da vardır.

PS: Yaradılanı severim yaradandan ötürü ...

Cem Yılmaz Gora filminin sonundan diyor ya "Uzaylıyı yılladır bize kötü gösterdiniz ,uzaylı da olsa insan insandır" :D

bu gördüğünüz tasvirler gerçeğe bener şekillerdedir. çoğunlukla böyledir . onları görmekte ve kulalnmakta herkesin bi arzusu var aramızda bazılarıda aptalça işller peşinde olmasına rağmen netyse levhi mahfuz ne derse o olur. vee evet gerçekte biraz daha korkunç oluyor tabiki resim ile reelde ... çoğununda şahsi daveti mevcut zaten. bilgilei ile beraber.

sürekli bunları gören bir yakınım resmini çizmişti.ona kafir olanları musallat olmuştu.aradan belki 35 sene geçti hala izleri kendisinde mevcut.tam anlamıyla kurtulunmuyor.burada görmek isteyen arkadaşları anlamıyorum.öyle bir illet ki allah başa vermesin.onun yaşadıklarını unutamam.ne eziyetler çekti.tek kurtuluş (geçici olarak) ayetel kürsiymiş.bir tek o duayı sevmiyorlarmış.diğer duaları okuduğunda karşısına geçip dalga geçerek tekrar ettiklerini söylüyordu.çizdiği ,çok kısa boylu cüce gibi insanlardı öyle hatırlıyorum

Merhaba, sekizinci sırada olan varlığın iyi ya da kötü bir varlık olup olmadığı konusunda bilgilendirir misiniz? Zira aynısı olmasa da çok yakın bir benzerliğe sahip olan bir varlığı uyku ve uyanıklık arasındaki o uyuşmuşluğun verdiği kıpırdayamama hissi ile genellikle görüyorum.

Geri