Bu durumdan kurtulmak için neler yaptınız ? Ve şuanda devam ediyormu eşinizi de rahatsız etmeleri vs ?Benle evlenmişti mesela.
Her gece baş ucumda,ayak ucumda fısıltılarını duyardım,gözlerimi açtığımda susarlardı.ne konuştuklarını anlamazdım.
Bazen ayak ucumda durduğunu beni seyrettiğini hissederdim ardından hemen yatağa yanıma uzanırdı.
Rüyalarımda ev işlerimin (çamaşır,bulaşık yıkamak v.b.) görünmez eller tarafından yapıldığını görürdüm.
Bu olayları çoğunlukla bekarken (fetret devrimde) yaşadım.
Ne zaman ki evlendim,o zaman herşeyi daha aşikar ve daha fazla oranda yaşar oldum.
Mesela geceleri hatta bazen akşamları bile,eşimin bedenini kullanarak benle konuşması
Benim kocam iken bunla evlenmemeliydin,ya onu boşarsın ya ona zarar veririz gibi tehditler savurması
Sen bekarken rüyanda evlendik sen hatırlamazsın,zaten hatırlasan kabul etmezdin demesi v.b. bir çok bilgiye sahip oldum
Çokça yalan söylediklerinide itiraf etti
Peki sana nasıl inanacağım o halde dediğimde,seni inandırmak zorunda değilim diye yanıtlamıştı
Madem cinlerden olan karımsın,neden ben bu insanla evlenmeden bana işaret vermedin,kendini belli etmedin,belki o zaman evlenmezdim dediğimdede;
Sana çokça işaret verdim,gerek rüyada gerek uyanıkken göründüm,ama sen ya unuttun yada sıradan rüya sanarak önemsemedin dedi.
Velhasıl konuyu açan arkadaş,yaşadıklarım ve hala yaşıyor olduklarım çok çok fazla.bu anlattıklarım buz dağının görünen küçük bir kısmı sadece.
Eğer sanada aşık olmuş veya evlenmişlerse; için geçince,rüyada veya uyanıkken gördüğün duyduğun şeyleri iyi analiz etmeye çalış.
Bir şekilde irtibat kurmaya çalış
Özellikle yalnızken gözünü kulağını iyice aç
Doğrusu bu işten kurtulmak için çok şey yaptım.Bana kıyamadıkları için genelde zararı eşime verdiler.Bedenini kullanıp enerjisini çalmak,birkaç kez intihara yeltendirmek,rüyalarında korkutmak,dövmek (uyandığında vücudunda tırmalama izleri ve kan oluyordu genelde)..Bu durumdan kurtulmak için neler yaptınız ? Ve şuanda devam ediyormu eşinizi de rahatsız etmeleri vs ?
Kusura bakma epey güldüm anlatım çok hoşDoğrusu bu işten kurtulmak için çok şey yaptım.Bana kıyamadıkları için genelde zararı eşime verdiler.Bedenini kullanıp enerjisini çalmak,birkaç kez intihara yeltendirmek,rüyalarında korkutmak,dövmek (uyandığında vücudunda tırmalama izleri ve kan oluyordu genelde)..
Bana zarar veremiyorlardı.Tek gördüğüm zarar; rüyamda arkamdan beni kavrayıp sırtımdan belime kadar ısırması ve uyandığımda 2-3 gün boyunca sırtımda ısırık izlerinin hala durması ve acıması oldu.
Gerek rüyada gerek uyanıkken geldiğinde,ne muskalar ne dualar engel olmuyordu.onu göndermemin en kısa yolu EZAN okumamdı.Hatta EZAN onlar için o kadar etkili ki; bazen yine geldiğinde,yada tehditler savurduğunda,bak ezan okucam desem yok gerek yok zaten gidiyorum derdi.
Muskaların neden etki etmediğini sorduğumdada verdiği cevap şu olmuştu; muskalar bana bişe yapamaz,eşinin üstündede onlarca çengelli iğne var,sen aklından beni geçirdiğin anda çağırmış oluyorsun bu yüzden gelebiliyorum demişti.
En son, gece 12 gibi eşimi damdan atmaya çaalıştı buna zor engel oldum.çünkü bu gece herşey bitecek ondan kurtulacaz ikimiz kalacaz diyordu.o gece havvasçı bir arkadaşımı arayıp durumu söyledim.kendi ekibiyle işimi hal etti.onu kılıçtan geçirttiğini söyledi.gerçektende arkadaşımın telefonda (eşin şöyle olacak,kusacak,öksürecek,midesi yanacak v.b.) bütün söylediklerini eşim bizzat yaşadı o anda.1 hafta boyunca birşey yaşamadım.1 hafta sonucunda yine geldiler.
siz ölmemişmiydiniz dediğimde eee biz bir gideriz bin geliriz diye cevapladı.
en son geldiğinde ise siz bizden bir can aldınız bizde eşinin canını alacaz ödeşeceğiz,zafer bizimdir diye alaycıl şekilde tehditler savurdu.
ALLAH belanı versin dedim yine ezan okudum.
Sonrasında zaten eşimle bazı geçimsizlikler nedeniyle ayrıldık.
Eşimden sonra yaşadığım olaylar da var;
Mesela geçenlerde kitaplığımın yerini değiştirdim.arkasında önceden olmadığını kesinlikle bildiğim halde yak izleri gördüm,duvarda tavandan aşağıya doğru inmiş ayak izleri vardı.hala duruyor.
3 gün evvel ben tv izlerken kapının önünden geçtiğini gördüm.
odalarda hep sesler duyuyorum.
hiç bir rüzgar olmadığı ve pencereler kapalı olduğu halde banyoda şampuanlarım,odada parfümler v.s. yerlere saçılıyor.
Yatağımda yatarken ayağımı dürtüp az yana kay diye duyduğum oluyor,
yan tarafımdan nefes alış verişleri duyuyorum
Yani bana karılık yapmaya niyeti varsa,keşke bir şekle bürünsede bizde adam yerine koysak,bişe anlasak
Öyle köşe kapmaca,saklambaç la olmuyor
Kusura bakma epey güldüm anlatım çok hoş
Duruma alışmış olmanız bir yana, hala düşünceyle enerji paylaşıp bir adım öteye gitmesini istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yoruldunuz diye mi meraktan mı bilmiyorum ama pek sağlıklı sonuç getirecek gibi de durmuyor durum.
Oldukça sinir bozucu bir dişi ve taifesi. Şaka yapmak için demiyorum da, şiddetli geçimsizlik olur bu dişiyle. Benim bildiğim çok ama çok ağır usülleri var bu evlilik meselesinin ve bu şekilde zararlar asla olmamalı. Bu varlık epey negatif.
Tamamen göndermek ve tek taraflı zoraki iletişimi bitirmeyi düşündünüz mü?Yo estağfirullah
Aslında hem meraktan,hemde işi ilerletmek (onların alemini tanıyabilmek,görebilmek,gerektiği yer ve zamanlarda kendisinden faydalanabilmek v.b.) amacıyla görüşmeyi,görüşebilmeyi istiyorum.pek sağlıklı olacağını bende pek zannetmiyorum.Nitekim sizinde dediğiniz gibi muhatabım gayet inatçı,negatif,vahşive habis ruhlu bir varlık.
Hiç bir anlaşma isteğime yanaşmadı.İlle benim dediklerim olacak diye tutturdu her defasında.
Aslında kendi adıma değilde ayrıldığım eşim adına korkuyor ve çareler arıyordum.
Ayrıldıktan sonra herşeyi akışına bıraktım diyebilirim.
Varlıkla görüşmelerimiz arada eğlenceli de olabiliyordu.Ama yüzdeliğe vuracak olursak ,eğlenceli kısımlar diğer kısımlara oranen okyanusta damla![]()
Yüzünüzün gülmesine vesile oluyorsam ne mutlu banaİstemsiz olarak bende güldüm anlatıma kusura bakmayınYalnız anlattıklarınızdan dikkatimi çeken, bu durumu az çok kabullenmiş olduğunuz ve gerçekten normal bir insanın gösteremeyeceği cesaret örneğini gösteriyor olmanız. Gerçekten taktir ettim bu durumu. Umarım en kısa sürede rahatlarsınız ve hayatınız istediğiniz şekle döner.
Aslında bitirmeyi yine havasçı arkadaşımın tavsiyesiyle Cin suresini tarif edildiği miktar ve şekilde okuyarak suya üfleyip,cini boşadım.Tamamen göndermek ve tek taraflı zoraki iletişimi bitirmeyi düşündünüz mü?
Adını sorduğumda napcan adımı diye tepki gösterirdi.Bir türlü kendine ait bilgiler vermedi.Kimliğini açıklamasını istediniz mi hiç? Adı, krallığı veya aşireti, soyu vs. gibi?
Nedense bana güçlü bir ırktan ve önemli bir mevkiden bir dişi gibi geliyor. Hakkınızda hayrlısı olsun.Adını sorduğumda napcan adımı diye tepki gösterirdi.Bir türlü kendine ait bilgiler vermedi.
Müslüman olup olmadığınıda söylemedi hiç.Her sorduğumda sus işareti yapardı.
Çelişkide kaldığım olaylar oluyordu.Mesela; Ezan okusam acı çekiyor,gözlerinden yaş akıyor,titriyor ve göreceksin sen,pişman olacaksın,bana yalvaracaksın tarzı tehditler savurup giderdi.
Oysa bir keresinde yatsı vakti civarı gelmişti,benden bazı şeyler istiyordu.O anda ezan okununca köşeye çekildi boynunu büktü.Hayırdır ne oldu dedim.Görmüyormusun ezan okunuyor dedi.
Bu nedenle müslüman olup olmadığını anlamadım.
Samimi olduğumuz doğru.Her ne kadar ne zaman ve ne şekilde evlendiğimizi bilmiyor olsamda oda benim öbür alemden eşimdi ve ona samimi davranmak zorundaydım bazı istisnalar hariç onlarda tuzu biberi zatenTüylerim diken diken oldu maşallah oldukça samimiymişsiniz.Hayatınızda biri olması da çok berbat bir durum..Hayal etmesi bile güç.Sinirlendiriyor insanı bu durum hatta.Ağlayıp sızlıyor bir de.Bu ne rejim bu ne lahana turşusu.Allah yardımcınız olsun.Bir arkadaşımın başındada var bu durum ama sizinki ilerlemiş.Mutlaka bu durumu kökten çözücek biri vardır.Yoksa hayatınız ömür boyu yanlız mutsuz ve sonunda sizide uç noktalara götürür.
Ben kaçıyorum:driving:
Not :Eğer ismini cismini alırsanız onlardan daha kolay kurtulabilirsiniz.
Evet çoğu zaman öyle düşündüğüm oldu..Nedense bana güçlü bir ırktan ve önemli bir mevkiden bir dişi gibi geliyor. Hakkınızda hayrlısı olsun.
Ağzım açık okuyorumBöyle kişilerin hayatında olan kadınlar muhakkak ki etki görüyor ve bir şekilde saldırıya uğruyorlar.Benim de arkadaşım benim evimde iken varlık rahatsız olmuştu benden ve tüm gece arkadaşımın başında benım kılığımda dikilmiş.En son çığlık atarken uyandırdım .Bana napıyosun başımda yatsana dediydi.Sonrası malum yolcu yolunda gerek
Gerçekten bunlar herkesin kaldırabileceği şeyler değil.Allah sabır ve en kısa zamanda bir çözüm sunsun size.
Kimliğini açıklamasını istediniz mi hiç? Adı, krallığı veya aşireti, soyu vs. gibi?