"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinleri Kullanarak Gazzeden Haber Almak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edwird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edwird

Kayıtlı Üye
Bunu yapabilecek olan var mı? Herkes birşey söylüyor. Acaba direniş ne durumda bilen var mı?

haberlerde şuan kara harekatı var olaeak gözüküyor. İsrailin tanrı yardım etsin de terorist örgütlerden kurtulur dünya hazır el atmışken suriyeyede girse işid denen cihatçıları da bi kalemde silse .

Bunu yapabilecek olan var mı? Herkes birşey söylüyor. Acaba direniş ne durumda bilen var mı?
Kardeşim cinlere ne hacet, medya avaz avaz bağırıyor-duyuruyor zaten aşağılık-terör devleti beni israilin vahşetlerini,katliamlarını..Şu inanmadıkları-yalanladıkları Peygamber`in (s.a.v.) hadisinden korkup da her tarafa gargad ağacı diken korkak,dönek kavim varya; ALLAH c.c. Kahhar sıfatı ile biran evvel kahr-u perişan eylesin onları.

Filistinlilere acıyorum.. İsrail nasyonal sosyalist bir politika izliyor.. bu yüzden binlerce çocuk anne baba öldürülüyor çok üzülüyorum =/

Kardeşlerimizin çektiklerini biliyorum fakat bu korkak kalbi parça parça lanetlenmiş kavmin askerleri ne durumda onu merak ediyorum. Sadece 1 kişi geberdi diye haber yapıyorlar. Bence gerçeğin üstünü örtüyorlar. Bunu soruyorum.

Kardeşlerimizin çektiklerini biliyorum fakat bu korkak kalbi parça parça lanetlenmiş kavmin askerleri ne durumda onu merak ediyorum. Sadece 1 kişi geberdi diye haber yapıyorlar. Bence gerçeğin üstünü örtüyorlar. Bunu soruyorum.
O lanetli kavminde, taraftarlarının da helak ı yakındır kardeşim.Zalimi destekleyen de zalimdir.Kişi sevdiğiyle beraber olacaktır mahşerde.Bakalım şaron,netenyahu ve diğer kan içici cellatlar kendilerini sevenleri nereye götürcekler peşlerinden.

savaştan karlı cıkanlar vardır.bunların olacagı kuranda bildirilmiştir,istensede istenmesede dünyanın kaderi senaryo geregi, kötü bir durum allahın intikamı elbet gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri