"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinleri kendime musallat etmek istiyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar her şeyi göze aldım. Daha önce açtığım konularda zaten bunlarla ilgili. Bana aptal, salak diyebilirsiniz ama ben cinleri kendime musallat etmek istiyorum ve ne yapmam lazım? Fikirlerinizi bekliyorum. Cinleri kendime nasıl musallat edebilirim ?

Moderatör notu: Büyük yazmak bağırmak anlamına gelir.

Cin çağırma,ifrit çağırma,cinlerle yapılan anlaşma çağrısı,cinleri kontrol altına alma çağrısı bütün bu çağrılara tüm kalbimle karşıyken çıkıp 'ben musallat ettirmek istiyorum da' nedir.Allah için bunu gördükten sonra git cin çağır diyip seni teşvik edesim geldi.Sana şöyle söyliyeyim,sabaha karşı bir mum eşliğinle keskin bir tütsüyle en içten bir şekilde çağır.Çağır,eğer gelmezlerse bütün şeyleri yarım bırak toparlan,yat.Çünkü boyut kapısı aralanmış olacak,bunu yaptıktan sonra gecesine sürekli düşün ve çağır.Sürekli düşün onları,böyle kafayı bozacak kadar sorun yarat,dalga geç.Gelirler elbet, musallat olurlar sende istediğini alırsın.Çağırıp anlaşmak varken,gelsin bana musallat olsun anlayışı nedir yav? Neyse dediklerimi yap,gerçekten gelecektirler.

Allahını seven biri şunun üstüne cin atsın.. :hurray: yahu arkadaş cinler oyuncak mı? da böyle birşey istiyorsun, ve şunu söylemeden geçemem sana zaten musallat olmuşlar yoksa bu kafayı yaşmazsın hadi hayırlı olsun :willy_nilly:

Ruh haliniz çok kötü durumda.Ve aynı konu için iki ayrı başlık atmanız da saçma.Ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

Musallat olayları genellikle cinlerin vs. rahatsı edildikleri zaman intikam almak için insanlarla uğraşmalarıdır insanlar bu olaylar karşısında ölüm akli denge bozulması gibi sonuçlarla karşılaşıyorlar siz bunları daha önce denediniz mi ki de göze alıyorsunuz ? çağırma olayına karışamam bence o da çok önemli durumlar haricinde yapılmamalı. Musallat filmlerde dizilerdeki gibi değil onlar gerçek olayların % 1 inin bir yansımasıdır cinler kimsenin içine girip sizi öldürmez bu okadar kolay değildir dediğim gibi lütfen oturup akıllıca düşünelim ve ne istediğimize bir bakalım hayatınıza neden bir size zarar vermeye çalışan bir varlık sokmaya çalışıyorsunuz ki ? bunu iyice düşünün doğru yolu bulacağınızı umuyorum.

iyi formlar

Her gün her saat davet yap.Hep onları düşün.Aklından hiç çıkarma.Cinli filmler izle aklına getir cinli olaylar oku aklına getir.Ama bak kesin davet yap.Ve cinleri düşünürken mümkünse temiz gezme.2 3 ay sonra mis gibi bir cinin olur.Artık mutlu mutlu yaşarsınız.

senin görüşün, senin kararın.
buna karar veren ve bunu söyleyen birini ikna etmeye kalkışmak pek yararlı olmayacaktır bence.
denesin ve görsün, zor bişey değil sonuçta.
sonrada yardım konusu açarsın bizde bişeyler karalarız cevap olarak.

Insan hükmetmeye kadirken neden köle olmak istesinki.apaçık intihar bu.ne diyelim allah yardımcınız olsun.iyi forumlar:smash:

Kendimizi iş güçsüz faydasız insan yapayalım sonra böyle oluyoruz. senin hiç işin gücün bir sorumluluğun yapcağın şey yok mu? böyle gereksiz işlerle uğraşıyorsun :D cin napsın be seni :p

Öncelikle beni aşşalayacağınıza yardım edin bu benim kararım her şeyi göze aldım isterlerse köleleri köpekleri olurum ama onlarla iletişim kurmak istiyorum.

Hem çağırsanda gelmezki cinler.senin onlara musallat olma riskini göze alamazlar bence.:) Konu başlığını düzgün açsaydın arkadaşlar seve seve yardım ederdi neden musallat.

Öncelikle beni aşşalayacağınıza yardım edin bu benim kararım her şeyi göze aldım isterlerse köleleri köpekleri olurum ama onlarla iletişim kurmak istiyorum.

seni aşağalamıyorum kimseyi aşağalamak haddim değil.
istediğini yap. ama yaparken kendini ve çevremdekilerinide üzme. ki her insanın cinle uğraşamayacak kadar uğraşı var. Sonra bu zamanlarını mumla ararsın. zamanını bunlarla değil asıl değerlendirmen gerekenlerle değerlendirmelisin. seçimler seçimler sen bilirsin.

Madem musallat etmek istiyorsun çağır ve gönderme. Fakat biraz daha beklemenizi öneririm. Bu gibi durumlar aceleye gelmez..
En azından o zaman ruh haliniz düzelmiş olur ve kendiniz vazgeçersiniz.

Bu konuyu açtığında kapatmam gerekirdi. Öncelikle okuyun öğrenin. Neyin ne olduğunu bilin. Farkına varın. Sorumluluğu siz alsanız dahi kimse size bu konuda yardım edemez. Etmesi de uygun değildir. Varlıklarla iletişime geçebilirsiniz ama bana musallat olsunlar istiyorum ne demek? Birde forumda bana musallat olsunlar diye yardım istemeniz daha ilginç bir durum. Konu amacından saptı diyeceğim ama konunun amacı bile doğru değil. Konu kapatılmıştır. Sevgi ve ışıkla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri