Merhaba Arkadaşlar. Benim merak ettiğim bi şey var ben 19 yaşındayım ve cinleri görmeyi çok istiyorum gerçekten.Cinlerin bana musallat olması için değil ama merak ettiğim için soruyorum sadece. Cinlere ne yapınca zarar vermiş oluruz lütfen bilenler söylesin. (Erkeğim)
Evet her şeyi yaptım olmuyor Sonunda ne olacağını biliyorum ama bana musallat olmalarını ve beni delirtmelerini öldürmelerini istiyorum lütfen yardım edin nasıl musallat edebilirim kendimeNeden zarar vermek istiyorsunuz ? Size zararı olmaan varlıklara neden zarar vermek istiyorunuz ? Meraktan soruyora benzemiyorsunuz çünkü
bu konu da http://www.gizlimabet.com/threads/32101-cinlere-ilgi-duyuyorum yazdığınız mesajda ''bana musallat olmaları için her şeyi yaptım olmuyor '' demişsiniz.
Bu açtığınız konu da ise cinlerin bana musallat olması için değil diyorsunuz.
Şunu söyleyeyim musallat dediğimiz olay cinin siz le şakalaşması felan değildir.Sizi deliretecek kadar sizle uğraşmasıdır bunu neden istiyorsunuz anlamıyorum.
Evet her şeyi yaptım olmuyor Sonunda ne olacağını biliyorum ama bana musallat olmalarını ve beni delirtmelerini öldürmelerini istiyorum lütfen yardım edin nasıl musallat edebilirim kendime![]()
Pardon ama deadlyenes kim ?Siz ''deadlyenes''siniz.Sizi şikayet ettim.İkinci bir kullanıcı açmak yasak.!
İkinci bir kullanıcı açtığınız çok net belli oluyor.Aynı konuları açıyorsunuz.
2 Günlük uykusuzluğun verdiği dalgınlık ile yanlık yere yorum atmışım.Herkezden özür dilerim.![]()
![]()