forward 1905
Kayıtlı Üye
Her şey izlediğim türk korku filmleriyle başladı.Bu filmleri izledikten sonra cinleri araştırmaya başladım.cinlerin yaşayışlarını nasıl bir varlık olduklarını her şeylerini araştırdım.Hatta bütün musallat belirtilerini bile ezberledim neden musallat olduklarını sebeplerini her şeyini öğrendim.Ondan sonrada büyülerin belirtilerine büyülerin kimler tarafından yapıldığına nasıl bozulduğuna kadar baya araştırdım.Çok meraklıyım bu tür şeylere hergün musallat belirtilerine bakıyorum hergün bu sitelerde takılıyorum bu tür şeyleri çok seviyorum.küçükken izlediğim korku filmlerini şimdi açtığımda her şeyi bildiğim için ayrı bir zevk alıyorum.hergün cin çıkarma ve büyü videolarını izliyorum.bu hafta yine 3 kez musa..lat filmini izledim dün yine d..bbe filmini izledim.Henüz yaşım 15 erkeğim. lise 1 e gidiyorum arkadaşlarımla bu tür muhabbetler yapmaya çalışıyorum benle dalga geçiyorlar ama hiçbir şeyin farkında değiller.Bana birisi cinlerin musallat olduğunu ve bunun için bu kadar bunların üstünde konuştuğumu söylemişti sizce böyle bir şey olabirimi ? musallat ve büyü belirtilerinin de hepsi üstümde var zaten.Bide cinlerden çok korkuyorum.bir gün karşıma çıksa kalp krizi geçiririm herlade.Sizce benim üstümde musallat varmı ? Bu kadar ilgili olduğumdan soruyorum ? Bide cinlerden korkmasam gece tırnak falan yakıp çöplüklere kaynar su dökerim musallat olsunlar diye çünkü görmeyi çok istiyorum ama korkuyorum.