ya yardım edin bana allah rızası için cin musallat olmadı bana her gün ayetel kürsi okurum huzurlu hissederim kendimi bu siteye girdim gireli hayatım değişti cin daveti falan okudum korkudan ölücektim aklımı kaçırıyordum dua edincede geçmiyor ne yapmalıyım? psikologa gidiyorum gülüyor ben kendimi bir tek namaz kıldıktan sonra secdede huzurlu hissediyorum onun dışında abuk sabuk şeylerfftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
Elimden geldiğince yorum yapmamaya çalışıcam yaparsam sevgili depresif kırılırsınız...
İlk olarak sizin rahatsızlığınız tamamen psikolojik herhangi bir musallat dahi yok..
Öyleyse sizin bu yaptığınız gerçekten musallat olan insanların yaşadığına saygısızlık...
İkincisi; bu kadar korkuyor iseniz okuduğunuz konulara dikkat edin ardın da konu diye açıp yazdıklarınıza.
Son olarak ise; bu kadar yorum yazan; bu konuyu okuyan insanlara yaptığınız..Sizin canınız sıkıldı anlıyorum.Sizin yaşınız küçük bunu da anlıyorum.Fakat kusura bakmayın şunu anlamıyorum sizin bu insanların zamanını çalmaya hakkınız yok.
Bence bu cin davetlerini okumak icin belli bir yas siniri olsa bence daha iyi olur.hic degilse<oynamaya<cagirir gibi kimse cin cagiramaz.Bu sadece benim bir önerim,elbette yöneticilerimiz en iyisini bilirler.:nopity:
Her gördüğünüz şeye balıklama atlamayınız lütfen, neticelerini görüyorsunuz. Onca yazı yazıyoruz aman davet işini girmeyin. Girsenizde şu durumlar olur diye. Ama kime söylüyoruz. havas, davet ve neticeleri adı altındaki yazıyı okurmusunuz.ya yardım edin bana allah rızası için cin musallat olmadı bana her gün ayetel kürsi okurum huzurlu hissederim kendimi bu siteye girdim gireli hayatım değişti cin daveti falan okudum korkudan ölücektim aklımı kaçırıyordum dua edincede geçmiyor ne yapmalıyım? psikologa gidiyorum gülüyor ben kendimi bir tek namaz kıldıktan sonra secdede huzurlu hissediyorum onun dışında abuk sabuk şeylerfftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
fftopic:
bak düşün bi namaz kılıyorsun ve ayetel kürsi okuyorsun bu durumda Allah sana kötü bir varlığın musallat olmasına izin verirmi ?iyi şeyler düşün . hayal gücünü kontrol etmelisin sakın bu durumu kimseyle paylaşma herkezle paylaşınca daha çok etkiler seni daha çok aklında kalır. Ve eğer çabuk etkileniyorsan bu tür forumlardan uzak durmanı öneririm
![]()
bilginizi duzeltmek istedim insan en ustun varliktir fakat fiziki bedenden ciktiktan sonra![]()
bende sizin bilginizi düzeltmek isterimki bu kesin olan bir şey değildiren üstün varlığın insan olduğunu sadece bu dünyada emin olabilirsiniz oda fiziki bedenden çıktıktan sonra tabi o kadar gezegen var sadece bizim en üstün olmamız tuhaf olur
![]()