gerek yok demişsiniz yapabilirler mi yapamazlar mı onu soruyodum musallat olmalarıda zaten insanların büyü yapması sonucu değil mi ?? kafalarına göre mi musallat oluyo bunlarCinlerin buyu yapmasina gerek yok ki. Buyu farkedemedigimiz yerden sizmasi dolayisi ile gizli bir tehlikedir.
Cinler zaten gizlenmis haldeler. Ayette :
Onlar, sizin onlari goremediginiz yerden sizi gorur` (Kuran) diyor.
Cin vesvese versin yeter. Ayni sekilde zihni bulandirip kisiyi bunalima da depresyonada surukluyorlar zaten. Insanlarla iliskileri de bozuyorlar.
Zaten buyu yapilirken cinlere bu yuzden basvurulur. Buyu sadece bir sahaya surulecek oyunun planidir. Oynayacak oyuncular ise cinlerdir. Cinler belli dongulere kolaylikla hapsedilebilir. Ezan saatlerine, astrolojin dongulere, karisinin kapris saatlerine vs. Taktiktir bunlar. Cinler de cikar oyununu oynar.
Buyu yapmazlar. Musallat olmalari zaten onlara yeter de artar.
yani kesinlikle büyü yapamazlar sonucu mu çıkıyor ?? ama aslında bizim onları kullandığımız gibi onlarında başka varlıkları kullanmaları çokta saçma gelmiyor bana ama ne bilim bu konu aklımı kurcalıyodu çünkü cinlerin büyü yapmasıyla ilgili pek bi bilgi yok malesef karanlık kalmış bi yön benceMErhaba,
Cinler musallat olmak haricinde buyu yapamazlar. Buyude oyun kurucu olur. USt akil olur. Cinler ozgur irade sahibi olabilirler belki ancak aklen cok zayif varliklardir. Bir masayi yerinden oynatabilirler ama daha kolay olan bir tabancanin tetigini bir el onu tutmuyorsa cekemezler. Bir Bicak ile gece uyurken bir insani olduremezler. Bicagin ne oldugunu bile bilmezler bicak bir elde degilken. Enerji yigini tanbimsiz bir atom kumesi olarak gorurler onu. Bizi de aura bedenimizden gorurler ve o sekilde bulurlar.
Simdi bu hakikatleri goz onune alarak cinler bir ayirma buyusu yapabilecek akla sahip degiller. Ancak zihinlere girme, zihni ele gecirme konularinda fitraflari gereki bir kolaylik sunulmustur onlara. Kendi iradeleri ile anca bu kadarinda israrci olabilirler.
bölgelerine girmek mi ?? ilk sizden duyuyom böyle bişey peki neresiymiş bölgeleri ??Eğer bölgelerine girerseniz veya kizdirirsaniz cinlerde uğraşır sizinle
Pis yerler , dere kenarları , harabe evler vb. böyle yerleri sahiplenebiliyorlar.bölgelerine girmek mi ?? ilk sizden duyuyom böyle bişey peki neresiymiş bölgeleri ??
tamamda işin düştüğünde ne yapçan peki mecbur geçecen illa geçiyon diye musallat olcak diye bir kaide yokPis yerler , dere kenarları , harabe evler vb. böyle yerleri sahiplenebiliyorlar.