kaptanblack
Kayıtlı Üye
formdaki neredeyse tüm sayfaları okudum kendim bir şeyler yapmaya cesaret edemedim. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen yardım edin her şey ocak ayında başladı birlikte yaşadığım insan bir sabah uyandığında rüyasında tüm vucudu kıl için kısa boylu tuhaf birinin onunla birlikte olmaya çalıştığını anlattı bende internet ten cin mektubu ve bir iki tane daha duanın çıktısını alarak yastığının altına koydum bir iki gün sonra uyurla uyanık arası siyah korkunç bir kedinin ona saldırmaya kalktığını anlattı yine bir kaç gün sonra gece ağlayarak uyandı ne olduğunu sorduğumda birinin kulağını sıktığını söyledi kulağına baktığımda küpesi kulağına gömülmüş kulağı kanıyordu bu arada biz çok basit sebeblerden kavga etmeye başladık ortada hiç bir şey yokken titriyor sinir kirizlerine giriyor hatta üstünü başını yırtıyordu evde dışarda her yerde olabiliyordu kendini kaybediyordu bir gün hiç bir sebeb yokken terk etti bir süre sonra o dualardan olduğunu düşündüm ve duaları yaktım sonra o yine geldi ama anlamsız yere cıkan kavgalar hep devam etti öyle ki çok iyiyiz sohbet ediyoruz bir anda durduğu yerde ortada hiç bir şey yokken benimle kavga etmeye başlıyor çekip gidiyor zaten kısa bir süre sonrada yine terk etti ama biz on beş gün öncesine kadar zaman zaman görüşüyorduk telefonla veya yanıma geliyordu telefonda da güzel güzel konuşurken bir den çıldırıp bağırıp çağırmaya başlıyor yada yanıma geldiğinde bir iki saat kalamadan yine cıldırıyor her yeri kırıp dökmeye kalkıyor boğulduğunu söylüyor bu ayrılığın normal bir ayrılık olmadığını kağıt büyü yada cinlerin musallatı ile olduğunu düşünüyorum bu konu da yardımcı olacak arkadaşlar varsa yani ne okumam lazım yada vekf falanmı yapmam lazım ben çünkü hiç anlamam bu tür şeylerden ama bir şeyler yapmak istiyorum