Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim duyduğuma göre sabah ezanı okununca bu varlıklarda giderlermiş.Tabi duyduğumun doğru olup olmadığını araştırmadım.Bu konuyu en iyi site yetkililerimiz bilirler.İyi forumlar
cinler için vaktin önemi yoktur, 24 saat istedikleri vakitte bulaşmaları için gerekli sebep var ve uygun ortam oluşmuşsa bulaşırlar
Ancak cinler aleminin baskı ve eziyeti gece gündüze oranla daha fazladır, çünkü karanlıkta insanda oluşan hissel tedirginlik onların ekmeğine bir nevi yağ sürmektedir
Bildiğim kadarıyla yatsıdan- sabah ezanına kadar daha çok azap verebiliyorlarmış.Ama günün her saati iletişime geçebilir ya da rahatsız edebilirler.Bir nedenleri varsa.
ikindi uyuyup uyanan şükretsin ki aklımı yitirmedim diye derlermiş büyüklerimiz sabahı bilmiorum ama ikindi varlıkların uyanma saati oldukları için ikindi vakti uyuyan insanın kulak içi vs gibi yerlerine oturup kaldıklarını dinlemiştim bi abimizden....