"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinler hangi durumlarda musallat olur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kraliçe*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Üzerlerine abdestinizi yaptığınızda
-Sürekli Cin denildiğinde cinlere hakaret edildiğinde
-Soğan kabuğu yakıldığında
-Gece geç vakitlerde banyo yapıldığında aşık olabiliyor.
-Sürekli İbadetle uğraştığında olabiliyor.

Arttırılabilir aklıma gelenleri yazdım .Selametle

cinlerin bulundugu bazı ortamlar vardır. duman gibi bir yapıya sahip olduklarından birçok yerde bulunabilirler. Daha güçlülerinde duman gibi olan şey hafif, enerjisel şeyler daha fazla olabilir bu sayede eşya vb. şeylerin içinde bulunabilirler...

,Pis yerlere ,Ağaç kıyılarına yapılmayacak .Bunu anlamanız için kalp gözünün açık olması lazım yada onları görebilmeniz lazım aksi takdirde hiç bir insan yaptığını anlıyamaz .

En önemlisi de bilinçsizce yapılan davetlerden sonra musallat durumu var..Aman :)

Çarpılma tabiri doğrudur ,Örneğin uyumadan önce bir soğan ve ekmek koyun yastığın altına şahit oldum böyle olaya .Çarpılmanında çeşitleri var bazıları fiziksel bazıları ruhsal anlamda olabiliyor .Selametle

Peygamber efendimiz :Eğer esnemeniz geldiğinde elinizi ağzınızla kapatmassanız içinize şeytan girer demiştir .Bu yüzden esnediğimizde ağzımı kapamalıyız .

izlediğim paranormal activity filminin gercek oldugu söyleniyor.. o filmde cin adamın kemiklerini kırarak öldürüyor. cinlerin öldürme yetkisi yok degil mi?

Tam olarak o tür şeyler yapabilecek cinler bu boyutta pek sıklıkta değildirler... Bazıları ise bazı sebeplerden dolayı birtakım kişileri benimseyebilirler.. Bu arada aklınızda olsun bu "korku" dediğimiz şey bize çoğunlukla zarar verir, güçsüz kılar ve çevremizdeki şeylerin bize zarar vermesini kolaylaştırır. Zaten davet vb. uygulamalarda korkunun kesinlikle olmaması gerekir ki çağırılan varlık amacından spmasın veya çağıranı etkisi altına almasın...

Öldürme yetkisi şöyle olabiliyor .Eğer sayıları çokça ise ve gelenler ifrit ise yani cinlerin padişahı ise yetkisi olabiliyor .Fakat cinler çeşit çeşittir çoğu güçsüzdür sadece vesvese verir ifrit dediklerimiz güçlüdür ve isterse bir insanı öldürebilir .Selametle

Öldürme yetkisi şöyle olabiliyor .Eğer sayıları çokça ise ve gelenler ifrit ise yani cinlerin padişahı ise yetkisi olabiliyor .Fakat cinler çeşit çeşittir çoğu güçsüzdür sadece vesvese verir ifrit dediklerimiz güçlüdür ve isterse bir insanı öldürebilir .Selametle

Doğrudur, binlerce yıl yaşamış, artık diğerlerinin ataları olmuş bu sözü geçen varlıklar gerçekten güçlü olabiliyor. Zaten bu yüzden kralları/padişahları oluyor ya onlar :) Bana sorucak olursanız gerçekten saygıyı hakeden varlıklar. EN azından ne iseler *o* lar..

Evliyseniz Eşinizle aranızı bozar ,Ayrılmaya kadar gider .

-Bazıları kendini tanıtır ve cinlerle evli olan kişiler tanıyorum
-Bazıları kısmetinizi bağlar ,Kızlar sizi beğenmez vs..
-Eğer Cin ile evlenir çocuğunuz olursa hiçbir hoca sizi kurtaramaz

Selametle.

Evli değilim..

son 2 maddeden korktum ve ben genelde geç saatlerde tercih ederim duşa girmeyi.

Ozaman Girerkene Besmele çekmelisiniz ,Ben şahsen bir cinni aşık olmuştu ve sebebi geç vakitlerden banyo yapmamdı bunuda sizlerle paylaşıyım .Dikkat edilmesi gerekiliyor .Selametle

Evet.öyle yapıyorum..

---Eğer Cin ile evlenir çocuğunuz olursa hiçbir hoca sizi kurtaramaz dediniz..Çocugumuz olursa bize ne olurki..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri