ben gittim uyku ilacı veriyolar paso :/ gatayada gittim ordada anti deprasan veriyolar....Bu tür durumda olanlar bir parapsikolog'dan yardım almalıdır mutlaka
Psikiyatrist demedim parapsikolog dedim yani inler cinler periler mevzularından anlayan yapılması gerekeni bilenlerben gittim uyku ilacı veriyolar paso :/ gatayada gittim ordada anti deprasan veriyolar....
Biz kime verdiysek sorun cıkmadı Allaha şükür, internette yazan cin mektuplarının hic biri dogru değil
6 senedir bakıyorum bu işlere, allahın izniyle yardım elini uzatan kimseyi ne yanlız bıraktık nede zor duruma düşürdük, uzmanmıyım haşa ben cahilim, dogrusunu buldugu taktirde cok etkili bir yol
Burda bir sürü bu tarz durum okuyoruz.Niyeyse bu çok daha ciddi ve hemen müdahale edilmesi gerektiğini düşündürdü bana.Zaman kaybetmeyin ve Urum'a danışın derim.Kız arkadaşımın kardeşini sürekli banyoda rahatsız ediyorlar dokunuyorlar gülüp eğleniyorlar hiç rahat bırakmıyorlar lütfen yardım edermisiniz ? Bir kaç kerede ilişkiye girmeye çalışmışlar
Kişi önce beynini kullanmayı öğrenip onlara algılarını kapatacak korkmayıp rahat olmalı elinizin tersiyle bile itebilirsiniz onları... Benm açtığım bir konu var şeytanlardan korunmak için dualar o duayı günde okuyabildiği kadar okumalı...