"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cinler beğendiğimiz kişilerin kılığına girebilir mi?

Bulut_atlası

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben bugüne kadar çok değişik olaylar yaşadım ama gayet gerçekçiyim hiç hayal görmem buna eminim mesela izlediğim bir dizinin beğendiğim karakteri canlı bir şekilde yolda karşıma çıkıyor yürüyor arabayla gidiyor bir kaç kere de çıkıyor hayal olsa hemen kaybolur acaba şizofren miyim diye düşünüyorum bazen ama etrafımda devamlı cinler var görmüyorum ama hissediyorum onların oyunu mu acaba? ve bundan nasıl kurtulabilirim

Çok fazla dizi izliyor olabilirsiniz. Hayal gördüğünüzü her zaman anlayamazsınız. Cinlerin tam olarak neler yapabildiğini bilmiyorum ancak böyle bi şey yapmaları için onlara çok büyük bir zarar vermiş olmanız gerekir sanırım.

sadece bunlar da değil bir keresinde üstüm kısa kollu uyuyakalmışım evde kimse yoktu ama gözümü açtığımda üzerime biri ceket giydirmişti askıda duran ceketimi ve bir keresinde de gece yatarken yatağıma birinin oturduğunu hissettim sonra yavaşça kalkıp gitti bu olay da 6 sene evvel oldu ne olduğunu anlamamıştım evet bazen dizi karakterlerini görüyorum ama genelde bu tür tuhaf olaylar yaşadım

sadece bunlar da değil bir keresinde üstüm kısa kollu uyuyakalmışım evde kimse yoktu ama gözümü açtığımda üzerime biri ceket giydirmişti askıda duran ceketimi ve bir keresinde de gece yatarken yatağıma birinin oturduğunu hissettim sonra yavaşça kalkıp gitti bu olay da 6 sene evvel oldu ne olduğunu anlamamıştım evet bazen dizi karakterlerini görüyorum ama genelde bu tür tuhaf olaylar yaşadım
Uyur-gezerlikten olabilir.

uyur gezer değilim yattığım zaman iki büklüm yatarım ve hiç kalkmam hem öyle olsa biri bana söylerdi ailem fark ederdi hele derin uykudaysam hayatta kalkamam

merhaba arkadaşlar ben bugüne kadar çok değişik olaylar yaşadım ama gayet gerçekçiyim hiç hayal görmem buna eminim mesela izlediğim bir dizinin beğendiğim karakteri canlı bir şekilde yolda karşıma çıkıyor yürüyor arabayla gidiyor bir kaç kere de çıkıyor hayal olsa hemen kaybolur acaba şizofren miyim diye düşünüyorum bazen ama etrafımda devamlı cinler var görmüyorum ama hissediyorum onların oyunu mu acaba? ve bundan nasıl kurtulabilirim
Evet istediklerinin kılıklarına girebilirler.

bende varlıklarını hissediyordum evde (eskiden yıllar önce). Hatta hissetmekten ziyade kendilerini özellikle belli ettiklerine de şahit oldum. Ev halkının bundan hebri yoktu..
işte o dönem kız kardeşime iki kez benim suretimde göründü. hatta kız kardeşim onunla konuştu bir şeyler anlattı (ben olduğumu sanarak)
fakat o hiç cevap vermemiş sadece dinlemiş. ben girince kaybolmuş. demekki birebir istedikleri surete bürünebiliyorlar..

haklısın nira rüyamda sadece görüyorum gerçek hallerini ama birşey yapamıyorlar bir keresinde rüyamda babamın kılığına girmişti sarılıyordum karşıya baktığımda da gerçek babamı gördüm çok tuhaf bir rüyaydı

Bu olusumdan kurtulmama yolu gördugunuz seylere cok fazla anlam yüklememeniz olacak, korku ve merak gibi. Bir gercek varki yeryuzunde hatta evimizde dahi yalniz degiliz bir cok varlik katagorileri vardir melek cin seytan vsa, ve kimi zaman genelde transa yakin zamanlarda bunlara sahid olabiliyoruz bunu bu kadar normal karsiladiginizda ve cok fazla anlam yuklemediginizde zamanla gecer bu durum.. Sorunuza gelince evet kesinlikle size sevdiklerimizin suretinde görünebilirler...

Evet, cinler istedikleri her kılığa girerler. En çok da insanın en sevdiği ve hiç sevmediği kişilerin veya hayvanların kılığına girerler. Sadece rahmani olanlar hariç. Birde sen cinleri çok düşünüyor olabilirsin. Bakım yaptırmalısın bu olayların neyden kaynaklandığını öğrenmelisin.
Psikolojik bir rahatsızlık da olabilir. Sana birkaç bilgi daha vermek isterdim ama korkarsın diye anlatmıyorum. Unutmaya çalışman iyi olur.

bence girebilirler sevdiğimiz insan kılığında akrabalarımızın kılığına girebilirler.

Bu olusumdan kurtulmama yolu gördugunuz seylere cok fazla anlam yüklememeniz olacak, korku ve merak gibi. Bir gercek varki yeryuzunde hatta evimizde dahi yalniz degiliz bir cok varlik katagorileri vardir melek cin seytan vsa, ve kimi zaman genelde transa yakin zamanlarda bunlara sahid olabiliyoruz bunu bu kadar normal karsiladiginizda ve cok fazla anlam yuklemediginizde zamanla gecer bu durum.. Sorunuza gelince evet kesinlikle size sevdiklerimizin suretinde görünebilirler...
teşekkür ederim ;) zaten artık anlam yüklemiyorum boşveriyorum

Evet, cinler istedikleri her kılığa girerler. En çok da insanın en sevdiği ve hiç sevmediği kişilerin veya hayvanların kılığına girerler. Sadece rahmani olanlar hariç. Birde sen cinleri çok düşünüyor olabilirsin. Bakım yaptırmalısın bu olayların neyden kaynaklandığını öğrenmelisin.
Psikolojik bir rahatsızlık da olabilir. Sana birkaç bilgi daha vermek isterdim ama korkarsın diye anlatmıyorum. Unutmaya çalışman iyi olur.
nedenini biliyorum ;) ben yıllarca kabuslu rüyalar görerek büyüdüm ama artık görmüyorum görsem de korkmam zaten ;) nasıl anlatayım hayat biçimi haline geldi bunlarla yaşamak

cinler kılıktan kılığa girebilirler sen ne zaman cin gördüğünü hissedersen küfüven ehad de sürekli üstüne yürü kaybolur kaçarsa cindir kardeş yoksa sen hayal görüyorsun..

uyur gezer benim kuzenimde öyle gece kalkardı hiç kaldıramayacagı esyaları yerinden kaldırabiliyordu sonra gece yatarken yanımda biri var bana bakıyor falan diyordu. Bir keresinde aynı odada kaldım tren sesleri falan geliyor diyordu ısık acık bıraktırdı öyle yattık :S

nedenini biliyorum ;) ben yıllarca kabuslu rüyalar görerek büyüdüm ama artık görmüyorum görsem de korkmam zaten ;) nasıl anlatayım hayat biçimi haline geldi bunlarla yaşamak
bende hep korkunç rüya görerek büyüdüm benimde böyle garip hislerim var örneğim yatakta yatıyorum elimi ayağımı yatağın dışına çıkarmıyorum azıcık bile çıkarmıyorum aşşağıdan birsey olucakmıs gbi takıntı oldu ^^

bu bilgi neyse öğrenebilirmiyim? ne ile karşı karşıya olduğumu öğrenmek isterim.bugüne kadar bu tarz bişi yaşamadım ama onları çok merak ediyorum

beni düşündüren onların bizi görüp duyuyorken hatta temasa geçebiliyorken,etrafımızda oldularını biliyorken benim onları görememem duyamamam.madem yaratılanların en üstünü insan neden bu tür özellikler bizde yok ?

Geri